Borgs Bästa

Plymouth – Preston

Omgången då Preston klev av Play Off-tåget..!

Spel: Plymouth -0.25
Odds: 2.23
Spelbolag: Pinnacle Sports


📌 Stötta stugan och spela på Pinnacle här!

Plymouth har olyckligtvis fått den där tyngre perioden nu. Passar ju väldigt illa in då man helt plötsligt blivit involverade i bottenstriden. Just nu bara tre säkerhetspoäng ner till Huddersfield och Sheffield W som är under strecket.

Ännu olyckligare är ju att hemmaspelet slutat att fungera. Ja, det var saloondörrar i försvaret, men man hade tidigare en förmåga att göra fler mål än motståndarna. Nu har man endast en poäng på sina fyra senaste hemma och på de tre raka förlusterna har man inte mäktat med att göra ett endaste mål.

Förhoppningsvis stärkte bortapoängen mot Blackburn senast. Gjorde bra match, men kvitteringen kom ganska sent och man hade hjälp av ett rött kort på Rovers.

Preston är laget som trotsar alla natur- och matematiska lagar. Tar poäng där man inte borde och gör mål utan chanser. Att laget haft chans på Play Off är egentligen ganska otroligt.

Nu har man inte nyttjat det fullt ut i de två senaste matcherna där man haft hemmaplan. 0-0 mot Hull och senast förlust mot Stoke där Preston endast orkade nå upp i 0,12 i xG på hemmaplan mot ett bottenlag.

Supporters av ”Prästen” säger att de har fortfarande har chansen och har en hängmatch tillgodo på lagen runt strecket. Då säger jag att med nuvarande spel har man inte i top 6 att göra och hängisen är mot Southampton som behöver varje poäng man kan skrapa ihop.

Möjligt att matchscenariot kan passa Preston bra här. Kontraslå mot ett lag som gillar trycka på och gör misstag i försvaret. Tycker ändå hemmaoddset är för högt och spelar Plymouth -0.25 till 2,23 hos Pinnacle (halva insatsen tillbaka vid kryss).

📌 Stötta stugan och spela på Pinnacle här!

Chatta