Borgs Bästa

Plymouth – QPR

QPR kommer på vingel igen?

Spel: Plymouth +0.25
Odds: 1,90
Spelstopp: 9:e April 20:45
Sajt: EXPEKT

📌  Rygga med marknadens bästa freebet på 1500kr här!


Oj, oj oj, vad viktig lördagens seger var för Plymouth! Efter fem förluster och ett kryss bortaslog man Rotherham med 1-0. Man var det klart bästa laget, gjorde målet efter en halvtimme och bevakade i andra. Kunde väl ha blivit den klassiska där laget som måste ha alla poäng släpper in ett mål i slutet.

Eftersom både Hudds och Wednesday vann också så är det ju fortfarande ett getingbo runt strecket. Nu har man två poäng och bättre målskillnad tillgodo på Birmingham med fem omgångar kvar.

Så typiskt av QPR att torska i lördags mot Sheffield W (h), 0-2. Allt har sett jättebra ut i matcherna innan. Men Londonlaget gillar inte ”blå himmel”, man vill ha kaos. Fyra poäng ner till fel sida strecket och har Leeds och Coventry de två sista omgångarna. Ska trots allt räknas in bland nedflyttningskanditaterna?

Bortaspelet har fungerat jättebra på slutet med tre vinster och ett kryss på de fyra senaste. Nu är man inne i en tuffare period med tre matcher på åtta dagar. Matchen i lördags, den här och Hull (b) lördag.

Home Park var tryggheten själv för Plymouth tidigare under säsongen. Nu har man fem raka torsk och 0-9 på hemmaplan! Helgens seger kan ändå vara vändningen efter en månads snack om nedflyttning.

Statistiken talar en del för QPR, men ligger för ytterligare ett tapp här. Tycker inte man ska vara så stora bortafavoriter som marknaden gjort dem. Hade räknat med nästan jämna odds. Plymouth har Leicester redan på fredag och en match det är svårt att budgetera in några poäng så är det här man ger järnet!

Spelar Plymouth +0.25 till 1,90 hos Expekt (halv vinst vid oavgjort). Gillar även nollbollen till höga 2,32.

📌  Rygga med marknadens bästa freebet på 1500kr här!

Chatta