Plymouth – Sunderland

Mer tidiga odds från ComeOn när Sunderland ska jobbas!

Vi fortsätter gotta oss i dessa tidiga odds från ComeOn och kikar in mer spel inför rundan den 25:e November. Nu sätter vi Sunderland i fokus!

⚽️Plymouth

Det är svårt att ogilla Plymouth som sätter gaspedalen i mattan varenda match, på vinst eller förlust. 26 gjorda och 25 insläppta vittnar om sjövilda matcher för det mesta, i synnerhet på hemmaplan.

Det känns som att det finns tillräckligt mycket spets och kvalité i laget för att man ska kunna hålla tre lag bakom sig över en hel säsong, även om man i nuläget ligger i botten.

Vad gäller den här matchen mot Sunderland dock, så tror jag bortalaget drar det längre strået och detta till för höga odds.

⚽️Sunderland

Gamla fina Sunderland har absolut chansen att nå kval i år. De röd-vita är solida och har förtjänat mer senaste veckorna kontra vad man fått i poängutdelning. Laget var rena monster på bortaplan i fjol och har inlett även den här säsongen med liknande tendenser.

Trots tapp av flera tongivande spelare, främst Diallo, så är känslan helt klart att Black Cats kommer vara med och fightas om kvalplatser även denna vändan.

Härnäst väntar denna matchen, men dessförinnan också en hemmafight mot Birmingham. Det kan mycket väl resultera i 6 pinnar och i ett sådant fall skulle Sunderland troligen ta sig in top 6.

📍Speltips Plymouth – Sunderland

Man beundrar som sagt Plymouth och den helt galna fotboll laget bjuder upp till. Laget ska klara sig kvar i år utan enorma problem men i den här enkilda matchen gillar jag oddsen på Sunderland mycket.

Det är inget snack om vilket som är det bättre laget av dessa bägge en normal dag och även om oddsen också antyder det, så är det inte tillräckligt. Jag har mycket svårt att tro att odds omkring 2.40 finns att tillgå matchdag.

📌Speltips: Sunderland -0.5 @ 2.40
📌Spelbolag: ComOn – Hämta 500kr i bonus HÄR!