PSG – Dortmund

Popcorn på när PSG tar emot Dortmund?

PSG har avvecklat ”Harlem Globertrotters” och verkar sikta in sig på en alternativ väg, där de som köps in har framtiden för sig, snarare än att de redan nu är självklara världsnamn. Bra på sikt tror jag, frågan är bara vart den här säsongen slutar!

📍  Spel: Över 3.0 mål @ 1.90
📌  UNIBET – Hämta din bonus och spelet HÄR!

⚽️  PSG

Varenda supernamn försvann under sommaren från PSG, där bland andra Messi, Neymar, Ramos, Veratti och fler tackade för sig. Det är såklart stora tapp i sig men troligen något PSG var tvungna att genomföra för att kunna hitta tillbaka på rätt köl igen.

Mbappe startade säsongen utanför truppen men ledningen ändrade sig snabbt. Han har varit het i ett annars knackigt PSG inledningsvis i år. Två strutar senast från Kylian i förlustmatchen mot Nice, bland annat.

Mål lär PSG inte ha problem att göra med Mbappe, nyinköpte Kolo-Muani och Dembele/Ramos framåt. Bakåt ser det tunnare ut där generationsskiftet inte riktigt trätt i kraft än. Skriniar har nog sett sina bästa dagar och enda alternativen brevid tycks var Marquinhos eller Danilo Perreira som i senaste ligamatchen.

Offensivt viktat PSG är det i alla fall så det sjunger om det!

⚽️  Dortmund

Dortmund stökar på i vanlig ordning. Man hade öppet mål för ligatiteln i år men sköt bort allt i sista matchen med en praktchoke. Halvstökig inledning på säsongen men XG-siffrorna är genomgående höga i lagets matcher, nästan som vanligt.

Tyskarna är inte direkt kända för att åka och spela matcher med försvar som högsta prioritet, nästan oavsett vilka man möter. De gul-svarta ser givetvis godare chanser än normalt borta mot PSG denna säsongen och jag tror det kommer blåsas på även från bortalaget i denna matchen. Precis som för PSG så har Dortmund sina verkliga kvalitéer i offensiv riktning med en kanonfin fronttrio.

Speltips: PSG – Dortmund

Det luktar obalanserat och chansrikt på Parc d Franc den här vändan. Väldigt fina anfall i bägge lagen avlöses med försvar hos bägge som kan ifrågasättas.

Inget av lagen har visat egentligen alls att man behärskar kontrollerade matcher hittills i år och även om dynamiken såklart förändras i Champions League så gillar jag utsikterna för ett överspel här. Jag hade nog tror på en 3.25-lina faktiskt.

Över 3 plockas och jobbas med popcornen i högsta hugg!

📍  Spel: Över 3.0 mål @ 1.90
📌  UNIBET – Hämta din bonus och spelet HÄR!


Missa inte Champions League magasinet ⤵️

Chatta