Champions League

Real Madrid – Napoli

Höga odds på Real Madrid?

Vi går in i ett avgörande skede i Champions Leagues gruppspel och även om Real Madrid kanske inte måste vinna den här matchen rakt ut, så ser oddsen uppseendeväckande höga ut på marängerna!

📌  Hämta 500kr i bonus och rygga på COOLBET

⚽️  Real Madrid

Real Madrid ”smyger” med som vanligt. Trots en hel del tunga skador så fortsätter man vinna matcher och bredden på truppen räcker långt. Vinicius borta senast mot Cadiz, men in kom Rodrygo och hade lekstuga istället. I Champions League har de vita förvisso avgjort ett par matcher ganska sent, men på det stora hela är det dominant och problemfritt. Gruppen är väl så gott som vunnen redan, vilket nog gör att oddsen på Real är högre än normalt sett i detta mötet. Det är rimligt, men kanske inte riktigt till den här graden.

Oddsen börjar nu nosa på 1.90 rak seger Real Madrid, vilket är ovanligt högt när Real spelar hemma. Det är inte många lag man står så högt mot och även om det inte är total nödvändigt med seger här, så håller jag det ändå tveksamt att just Napoli ska ges den här typen av respekt.

⚽️  Napoli

Napoli gjorde en drömsäsong i fjol, men i år är det lite trubbel i paradiset trots allt. Ett par riktigt svaga matcher både i ligan och CL, samt tränarbyte och annat stök. Napoli ska nog vara ganska tacksamma att det är just Braga och Union som befinner sig i samma grupp, för avancemanget bör lösa sig här till slut ändå även om det kan vankas en direkt avgörande match med Braga mot slutet.

Oavsett så må Napoli ha den sportsliga moroten i sin ringhörna här, men mycket mer än så är det nog faktiskt inte och på det stora hela som egentligen talar för att hemmalaget ska stå så högt som 1.90 här.

Ska man ge Napoli något, så är det dock att senaste ligamatchen mot Atalanta under ny tränare var riktigt bra. Trots bortaplan, så var det en väldigt rättvis seger där.

📍   Speltips:

Jag förstår att folk kikar lite åt Napolis håll här med eventuella pluslinor. Det är tunga avbräck i Real Madrid och Napoli har väl någon procents mer sportslig motivation att verkligen få med sig ett resultat här. Jag tycker dock Real påvisar säsong efter säsong att även om man åker på skador och bortfall, så äter man upp motstånd i Champions League gång efter gång. Tchouameni och Camavinga saknas, men det centrala mittfältet av Kroos, Modridc, Valverde och Belingham med flera känns trots allt klart, klart starkare än motparten i Napoli.

Visst, Real Madrid kan rentav förlora den här matchen och ändå vinna gruppen, men det här är ”facking” Champions och att Real Madrid inte går fullt ut hemma på Bernabeu är såklart helt otänkbart.

Jag hade väntat mig lägre odds på Real Madrid och kan aldrig låta bli, när vi nu nästan får 1.90 på detta mesta mästar-laget.

Spel: Real Madrid -0.5
Odds: 1.87
Spelbolag: Coolbet

📌  Hämta 500kr i bonus och rygga på COOLBET

Missa inte Champions League magasinet ⤵️

 

Chatta