Bengt Sonnert Speltips

Real Sociedad – Inter FC

Sociedad ska göra livet svårt för Inter!

Inter har rivstartat säsongen och hypeas något enormt redan nu. På många vis med all rätta men jag gillar att gå emot såna här trender när det blivit lite väl överdrivet, vilket jag tror fallet är nu.

📍  Spel: Real Sociedad +0.25 @ 1.865
📌  Hämta spelet och en bonus på UNIBET HÄR

⚽️  Real Sociedad

Sociedad fick en rejäl värdemätare i ligaspelet borta mot Real Madrid den gångna helgen och jag måste säga att man gjorde en gedigen prestation trots förlusten. Allt som allt var det en riktigt bra fotbollsmatch mellan två väldigt bra lag, där Kubo återigen stack ut som en superstjärna för Sociedad.

Real har haft lite problem med att vinna matcher inledningsvis den här säsongen men spelmässigt ser de hur fina ut som helst. Här hemma i en kokande CL-match tror jag man kommer i närheten av en maxprestation och det ska räcka långt, även om Inter står på andra sidan planen.

⚽️  Inter

Överraskningen i fjol lät sig inte slås ned av finalförlusten mot City utan har kommit ut i rasande fart även den här säsongen. Nyförvärvet Thuram har redan satt ett par ruggiga mål och inte minst senast mot Milan.

Efter slakten i derbyt i Milano höjs inter till de absoluta skyarna. Som ovan skrivet på många vis med rätta, men en enskild bortamatch i CL är något annat.

Inter tragglade sig fram en hel del i fjol i bortamatcherna i gruppen och jag tror inte vi ser någon enorm dominans från de blå-svarta här.

Speltips: Sociedad – Inter

Folk älskar att spela på Inter i och med lagets väldiga framfart men jag tror Italienarna kan springa in i en obehaglig uppgift på Lördag.

Sociedad visade mot Real Madrid att man har kapaciteten att tampas med de riktigt stora lagen och väl här på hemmaplan i en oerhört efterlängtad Champions League-match så tror jag inte Sociedaden viker en tum.

Kubo ser ut som någon form av Messi-kopia just nu och får inte Inter tag på honom (vilket ser omöjligt ut emellanåt) så vädrar jag stora problem på högerflanken.

Det här bör bli en riktigt välspelad match men +0.25 på hemmatunga Real Sociedad backar ajg inte för till dessa priser!

📍  Spel: Real Sociedad +0.25 @ 1.865
📌  Hämta spelet och en bonus på UNIBET HÄR


Missa inte Champions League magasinet ⤵️

Chatta