Basket Klabbe NBA

Sacramento Kings – Milwaukee Bucks

Poänghagel i Sacramento

Spel: Ö 236 Poäng
Odds: 1.99
Spelbolag: Pinnacle

📌 Öppna konto och supporta stugan här!

Bucks gästar under natten Golden 1 Center för ett tufft möte mot Sacramento Kings som jagar den sista slutspelsplatsen. Det är två lag med fin offensiv men samtidigt rätt knackig defensiv vilket gör att ett överspel i den här matchen är befogat.

Kings har ligans bästa offensiv med ett snitt på 119,4 ppg och har sett fina ut på slutet ifrån sin sjätteplats i serien, inte minst mot topplagen. Med sina stjärnspelare Domantas Sabonis och De´Aaron Fox i spetsen har man sett till att plocka seger mot bland annat Lakers (130-120), Clippers (123-107) och Timberwolves (124-120 eft.förl) på sistone och tar vi ett snitt på deras poängskörd i de fem senaste matcherna så är det just runt 119 ppg som snittet hamnar på. När det kommer till defensiven så ser det inte lika vackert ut och man har nästan samma siffror som bottenlagen Trail Blazers och Spurs med ett snitt på 117,1 ppg. Kollar vi samtidigt vad Kings har släppt till i deras fem senaste så blir snittet 118,8 poäng. När nu Bucks kommer på besök så har man ett jättefint truppläge med endast långtidsskadade Vezenkov på skadelistan och jag att Kings kommer göra en fin match här.

Bucks huserar på en andraplats i serien och kommer senast från seger borta mot Clippers där slutresultatet tickade in på 124-117 och där Clippers fick klara sig utan både Paul George och Kawhi Leonard. Bucks i sin tur har snarlika siffror när det kommer till både offensiv och defensiv med ett snitt på 115,4 framåt och 115,7 bakåt. Gör vi samma jämförelse som med Kings på Bucks fem senaste matcher där man vunnit mot då Clippers och Bulls men samtidigt förlorat mot Lakers och Warriors så blir snittet 112,4 ppg framåt och 113,6 ppg bakåt. Även för Bucks så ser truppläget bra ut och den enda som saknas är Khris Middleton som varit out sen en tid tillbaka så Bucks har alla möjligheter till att göra en minst lika bra match som mot Clippers senast.

Speltips:

Kings har stått för några riktigt fina prestationer mot topplagen på slutet och Fox har öst in poäng i dom matcherna med Sabonis som regissör. Bucks har åkt på några nitar på bortaplan på sistone men är samtidigt livsfarliga framåt när Giannis och Lillard trampar igång. Lagen möttes så sent som i januari och det var en sjövild historia som gick till förlängning och slutade till slut med Bucks-seger 143-142 (128-128) och både Giannis och Sabonis stod för vars en TrippleDouble bland annat. Att vi får nästan två gånger degen hos pinnen här känns för mig som ett fint odds och jag klipper den direkt.