Premier League

Sheffield United – Bournemouth

Körsbär på uppgång!

Efter veckor av snuskigt tufft schema så har de röd-svarta körsbären börjat plocka lite poäng. Med Evertons poängavdrag på det, så luktar det nytt kontrakt med marginal för Bournemouth. Fighten mot Sheffield i helgen kan dock behandlas som en sexpoängsmatch.

Semenyo skott på mål @ 1.85
Unibet

Jag har velat fram och tillbaka huruvida om det är Bournemouth rak seger man ska spela här, men föll till sist tillbaka på skottspel igen. Det har gått otroligt bra senaste veckorna och jag tror på liknande resultat den här helgen.

Förra vändan fokuserade vi på Solanke, vars odds var riktigt sjukt mot Newcastle. Det där spelet satt med lätthet och bolagen har sänkt dennes odds å det grövsta inför matchen mot Sheffield, till 1.25. Vi fokuserar istället på Semenyo som ihop med Solanke är Bournemouth absolut största hot framåt. Semenyo är nog den som rentav imponerat mest av alla i år och han är framförallt oerhört flitig när det kommer till att söka avslut, rentav kanske lite väl villig, men det spelar ju oss som handen i handsken.

Semenyo har, framförallt mot slutet och trots väldigt bra motstånd, varit ihop med Solanke den som hittat målet absolut mest mot slutet. 2 avslut mot Burnley (1 i mål), 2 mot Liverpool (1 på mål), 4 mot Newcastle (2 på mål). Den enda mot slutet han ej hitta målburen var mot Manchester City, där han startade på bänken.

Nu väntar Sheffield i en riktig 6-poängs där bägge tordes gå rakt ut för seger. Flyttar Sheffield fram markerna minsta lilla så är det just Semenyo som gynnas mest av det i omställningarna.

Jag köper inte alls oddsen här, där Semenyo bara behöver träffa målet en enda gång. Han har gjort så upprepade gånger senaste tiden mot motstånd milsvis bättre än Sheffield United. Jag tror Bournemouth går ordentligt för seger här och att Semenyo fortsätter att glänsa i det offensiva spelet.

Semenyo skott på mål @ 1.85
Öppna konto hos Unibet här och få 100kr i Freebet

Chatta