Speltips Premier League

Sheffield United – Burnley

Tre poäng är allt som betyder något när Sheffield tar emot Burnley

Den sista kampen – All in åt alla håll!

Spel: Över 2.5 mål Sheffield United – Burnley
Odds: 1.72
Spelstopp: 20/4 16;00
Sajt: Coolbet

Rygga till marknadshögsta odds med en bonus på 500kr HÄR!


Oddset studsade upp ett par punkter på Coolbet och jag tror det är dags att hugga. Jag tycker inte 2.5-linan i den här matchen ska vara över 1.70. Troligen en bit under snarare.

Det är jumbon mot nästjumbon i en match där endast seger räknas för bägge lagen. Krysset innebär i stort sett att bägge skriver under sin dödsdom. Sheffield United har en match mindre spelad än övriga lag ovan och kan faktiskt med en seger här öppna upp för en mirakel-comeback inför de sista rundorna. Det ska givetvis enormt mycket till, men vid seger här kan det ändå hända och då kan vi vara så säkra på att The Blades i alla fall är all-in.

Detsamma gäller Burnley som just nu håller på att kryssa sig ur ligaspelet. Senast mot Brighton förtjänade man tre pinnar, men en helt overklig målvaktstaval i slutminutrarna såg Kompanys gäng inkassera ännu ett kryss. Kryss här och gapet till Nottingham och Everton börjar kännas väldigt övermäktigt.

Scenariot att bägge måste vinna matchen till varje pris brukar bjuda in till ganska öppna matchbilder och när Sheffield mot slutet fortsatt vara odugliga defensivt, men faktiskt producerat riktigt bra framåt, så växer överspelet upp som en riktigt trevlig position i denna matchen enligt mig.

Burnley har en tendes av att emellanåt rulla sönder sina matcher i sidled men det har man inte råd med här. Jag räknar iskallt med att Blades sätter full fart som man gjort rakt ut senaste hemmamatcherna (5 gjorda mål mot Chelsea & Fulham) och att Burnley tar vara på den här sista livlinan och går stenhårt för seger redan från avspark.

Jag vädrar en matchbild där bägge lagen bara gasar här. Ett kryss ska vara dött och det borde bli total körning sista 15, vid låt säga 1-1 och dylikt. Det här är rent oddsmässigt bägge lagens bästa chans till seger på hela våren och det är givetvis bägge läger oerhört medvetna om. Så länge inte Company ska spela 4d-shack med sig själv utan bara går för det, så ska det finnas mer än målchanser nog för att hitta tre kassar över 90 minuter.

Oddsen ska ner en bit under 1.70 i min bok och således tar vi spelet.

Rygga till marknadshögsta odds med en bonus på 500kr HÄR!