Adams Ammunition

Sheffield United – Wolverhampton

Wolverhampton fortsätter att visa framfötterna!

För två veckor spelade vi Hwang att träffa målet mot Bournemouth. Trots en uppsjö av lägen och avslut omkring och i boxen så träffade han inte mål. Väl mot Newcastle nu senast så var han tillbaka i såväl skott-på-mål-kolumnen och i målprotokollet. 

Hwang ö0.5 SPM @ 1.96

Det må vara bortamatch men på andra sidan planen står ligans sämsta lag. Jag är förvånad över att vi får så här höga odds på koreanen fortsatt, för även om det inte var vinstgivande mot Bournemouth så borde det verkligen varit det om man ser till de lägen av avslut han tog i den matchen.

Jag har tjatat i flera säsongen om Hwang, att jag tycker han borde få mer och större ansvar i Wolves. Den här säsongen har detta till slut hänt, och han har tagit det förtroendet med hull och hår. Han är i mitt tycke ihop med Neto de största offensiva hoten i stort sett varje match och mot Sheffield ska även Wolves, precis som alla andra lag, få spela väldigt mycket anfallsfotboll.

Jag ser den här matchen sluta i spelmässig dominant favör för Wolves som varit klart bättre än förhandstipsen antydde och det ska ges mängder med chanser för en väldigt formtoppad Hwang att återigen träffa mål. Jag anser att det är mycket godare chanser än en flip att han faktiskt träffar mål, än att han inte gör det.

Spelet plockas HÄR hos UNIBET

Chatta