Borgs Bästa

Sheffield Wednesday – Stoke

Onsdag hela veckan!

Spel: Sheffield W nollboll (Draw no bet) @ 1.89
Match:
Sheffield W – Stoke
Spelstopp: 16:00 13:e April
Sajt:
BET365

Registrera dig och hämta 1500kr i spelkrediter i bonus HÄR!


Att förlita sig på enstaka händelser i Championship är lika pålitligt som det svenska vädret. Ena dagen fint, andra dagen katastrof och iskallt. Ungefär som Stoke. Gått bra ett par matcher, förbättrat läget i bottenstriden och hade motivationsmatch (b) mot Swansea i onsdags. Helt chanslösa, skapade ingenting och torsk med 0-3.

Farligt att se en sådan tv-match! Hur ska man kunna avstå att inte spela mot Stoke resten av säsongen..?

Tar ändå med mig det eftersom jag gillar Sheffield Wednesday här. Laget som gick skapligt och såg ut klara kontrakt (efter usel inledning i höstas) för att sen hamna i rejäl svacka. Nu har man rest sig igen. Tog tre viktiga poäng mot QPR (b) i lördags och i tisdags moralhöjande 2-2 mot Norwich efter underläge 0-2.

”Onsdag” har ändå gjort sina bra matcher hemma. Ligger under strecket med samma poäng som Hudds och två efter Plymouth. Här krävs tre viktiga hemmapoäng mot Stoke som har tre poäng tillgodo på motståndarna. Bortalaget säkerligen nöjda med krysset för att hålla avstånd till nedflyttning.

Här har också hemmalaget en dags extra vila. Extra viktigt denna vecka eftersom lagen gör sin tredje match på åtta dagar. Då tar det emot att åka på bortamatch och tända till ytterligare en gång (speciellt efter onsdagens insats).

Tycker hemmaoddset är för bra för att stå över. Spelar med lite ”försäkring” och väljer spela Sheffield W Asian Odds nollboll (0) till fina 1,89 hos Bet365. Då har man insatsen tillbaka vid oavgjort.

Registrera dig och hämta 1500kr i spelkrediter i bonus HÄR!

Chatta