Borgs Bästa

Southampton – Coventry

Leeds blev en munsbit – nu väntar Southampton till dessert!

Spel: Coventry -0,5
Odds: 4,33
Spelstopp: 9:e April 20:45
Sajt: Bet365

📌  Hämta spelet och 1500kr i spelkrediter


Coventry är laget som kan utmana om de sista PO-platserna. Laget gjorde en mycket gedigen lunchmatch i lördags då man hemmaslog självaste Leeds med 2-1. Klart det är lättare spela bra med ett tidigt ledningsmål, men man genomförde matchen på bästa sätt.

Nu är man fyra poäng efter Norwich, men har en hängmatch tillgodo. Kanariefåglarna gjorde ju också en bra match och tog alla poäng mot Ipswich. Här måste man alltså gå rakt ut för seger, trots bortaplan och kvalitet på motståndet.

Efter Southampton tappade greppet om direktuppflyttningsplatserna har det varit pyspunka. Har visserligen två hängmatcher, men för långt fram och bakåt ganska lugnt. Problemet kan bli att komma i slag inför Play Off. Jobbigt möta lag som kommer från ett flyt i spelet och bra självförtroende.

Nu har Soton tre raka hemmamatcher mot överkomligt motstånd, men är tändningen och motiveringen lika stark som hos bortalaget? 0-0 (b) mot Blackburn i lördags skvallrar om feelingen nu och då var det inte det förväntade topplaget som avslutade på bästa sätt.

Ett oavgjort resultat borta mot Southampton är ju normalt sett en stor framgång. Dock inget Coventry kan glädjas åt utan måste gå för seger rakt ut. The Sky Blues har ju även bortamatch på lördag. Då Birmingham. Utfallet i tisdagsmatchen kommer ha står inverkan på vad man presterar på lördag.

Inget snack! Kan man slå ett formstarkt Leeds hemma kan man mycket väl slå ett formlöst Southampton borta. Här läggs spelet på Coventryseger hos Bet365 till 4,33. Spännande!

📌  Hämta spelet och 1500kr i spelkrediter

Chatta