Borgs Bästa

Toulouse – Brest

Pyspunka på ”Brösten”!

Spel: Toulouse +0.5 @ 1.99
Match: Toulouse – Brest
Spelstopp: 17:00 19:e Maj
Sajt:
BET365

Registrera dig och hämta upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) HÄR!

Efter att ha haft slutplacering 14 och 11 de två senaste säsongerna gör Brest en mycket bra säsong och premieras med inbjudan till CL! Detta eftersom man placerar sig som sämst fyra i år (fyran får kvala i CL, trean direktplats).

Laget har haft tredjeplatsen, men efter två raka hemmakryss mot Nantes och Reims har Lille nu gått förbi med bättre målskillnad (har två mål bättre). Frågetecken kring nuvarande form på Brest, men en stor del av framgången i år bygger på bortaspelet där man ligger fyra i bortatabellen och spelat in 27 poäng.

Hur kommer bortalaget reagera här om det rapporteras om att Lille har ledning mot Nice? Risk man slår av på takten och är ändå nöjda med CL-kval?

Toulouse ligger elva i tabellen, med chans att avancera till topp 10. Har haft en fin form på slutet, men det ska faktiskt meddelas att man är botten 5 i hemmaspelet med bara 3-7-6. Svårt att vinna, men heller inte alltför många förluster då man gillar att kryssa.

Brest ska ju egentligen kunna motivera sig med att man har bara två mål att ta in på Lille och då har man också ett lättare motstånd än Lille. Samtidigt är Lille ligans bästa hemmalag och möter ett Nice, som inte kunde vinna mot ett omotiverat PSG i veckan, som har en EL-biljett klar oavsett hur det går i denna match.

Tror Brests avslutningsform är för svag och när Lille kopplat greppet hemma kommer bortaspelarna här inte bli mer motiverade. Tror Toulouse tar chansen och försöker fixa minst en poäng.

Spelar Toulouse +0.5 mål (= vinst på 1X) till 1,99 hos Bet365.

Registrera dig och hämta upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) HÄR!