Oddset Trippel

Trippeltipset 10/12-23

Innebandyn gästspelar!

Det ska liras Premier League-matcher under söndagen och två av dessa kastar vi in på dagens trippel. Förutom matcher från England ska vi också göra ett litet gästspel i Falun. SSL-innebandyn är sällan ett inslag på tripplarna men här har jag funnit ett alldeles för bra spel. Dalaklubbens minuslina mot svaga Karlstad är sylvass och åker med. Nu kör vi!

⏰  Spelstopp Trippel: 14:59
💰  Totalt odds: 6.13

Rygga här (förskriven kupong)

Match 1

⚽️  Everton – Chelsea: Everton +0,5 @ 1,64

Det är ett Everton som ser väldigt harmoniskt och bra ut för stunden. Liverpool-klubben har som bekant varit på gränsen till att åka ur de senaste säsongerna och ligger även pyrt till i år. Det som däremot skiljer årets säsong mot tidigare är att det engelska fotbollsförbundet klivit in och kapat tio poäng (!) från The Toffees på grund av ekonomiska oegentligheter. Adderar vi dessa pinnar så är faktiskt värdarna ett lag för mitten och formen är god (tre vinster på fyra raka försök).

Sean Dyche gäng kommer närmast från en av de bästa matcherna som skådats på Goodison Park i närtid. Newcastle var utan chans då ett bättre Everton till slut vann med solklara 3-0 inför stående ovationer. Kan arrangörsklubben upprepa bedriften denna helg är frågan.

Chelsea möter upp och för London-klubben har den trötta bortamatchen mot Manchester United varit en 90-minutare att avhandla, försöka förstå och därefter förbättra mer eller mindre allt. The Blues torskade visserligen bara med 1-2 men Ten Hags gäng var bättre genom hela matchen och landade en xG på drygt 4,0. Gästerna har absolut chansen att nypa poäng i Liverpool men jag tror stenhårt på Everton även denna match och när vi får tillgång till en mustig pluslina så tvekar jag icke. Klipp till och gå vidare.

Spel: Everton +0,5 @ 1,64
Tävling: Premier League
Plats: Goodison Park
Tid: 15:00
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay

Match 2

⚽️  Luton – Manchester City: Man City -2,5 @ 2,20

I utkanterna av London ska Manchester City försöka bryta en dyster trend. Guardiolas sällskap har på fyra raka ligaförsök inte mäktat med att vinna någon av dessa och numera finner vi de himmelsblå som ligafyra då både Liverpool och Aston Villa hoppat förbi på slutet.

Bortamatch mot nykomlingen Luton gäller denna helg. Ett hemmalag som varit bra på slutet och dessutom snubblande nära att få med sig en poäng från matchen mot Arsenal senast. 3-4-målet släpptes djupt in på stopptid. Värdarna har ändå inte riktigt kraften att mäta sig här. Ingen spelare i hemmalaget skulle ha en möjlighet att ens sitta på bänken hos City och även om Dybban kommer sitta som på nålar och hoppas på en bragd på Kenilworth Road så finns inte en susning att besökarna lämnar något åt slumpen. Ett pressat bortalag kommer ta detta på största allvar och defilerar i mål.

Jag är medveten om att linan är väl tilltagen men jag har en känsla att detta kommer att spinna iväg rejält. Gästerna vinner med, ska vi säga, 4-0.

Spel: Man City -2,5 @ 2,20
Tävling: Premier League
Plats: Kenilworth Road
Tid: 15:00
TV: Viaplay

Match 3

🏐  IBF Falun – Karlstad: Falun -4,5 @ 1,70

Säga vad man vill om Faluns senaste matcher men vunnit har masarna även om spelet titt som tätt inte riktigt är på den nivå som kommer krävas för att dalaklubben på allvar ska kunna utmana igen om titeln.

Hemma på Lugnet finns alltid en trygghet att falla tillbaka på trots allt. Bara Mullsjö har skickat på masarna en smäll här denna säsong i SSL, Svenska Cupen och Champions Cup. Att de rosa hemmagänget kliver igenom serien som ett topp 4-lag är givet och förstaplatsen finns såklart alltid inom räckhåll.

Under söndagen väntar Karlstad i hemmahallen. Värmlänningarna har gjort en okej säsong efter sina förväntningar men befinner sig farligt nära botten 2-positionerna. 2-3-torsken borta mot nästjumbon Nykvarn senast var en tröttsam historia då en viktig 2-1-ledning gick upp i rök. Truppen som besökarna besitter men går såklart inte att mäta med Faluns. Johan Palmqvist har varit pålitlig men är en aning ensam. Det var också Palmqvist som sjabblade bort sin straff mot Nykvarn senast vilket i slutändan innebar att KIBF torskade. Bortalaget släpper i snitt 6,15 mål per match utomsocknes och visst tyder väldigt mycket på att det kommer rassla in en hög med påsar även denna match bakåt. Falun löser detta och gör det med god marginal. Känslan är närmare 8-1 än 5-3. Minuslinan är således kanon.

Spel: Falun -4,5 @ 1,70
Tävling: SSL
Plats: Guide Arena
Tid: 17:00
TV:

Trippeln

Everton – Chelsea: Everton +0,5 @ 1,64
Luton – Manchester City: Man City -2,5 @ 2,20
IBF Falun – Karlstad: Falun -4,5 @ 1,70

Totalt odds: 6,13

Rygga här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta