Oddset Trippel

Trippeltipset 19/3-23

Matcher från England, Sverige och Frankrike i fokus!

Det är en strålande fotbollshelg i siktet. Vi kan under söndagen konsumera allt från derbymatcher i Italien till El Clásico på spansk mark. Detta är dock matcher utan spelvärde i mina ögon och vi blickar istället mot London, Hisingen och Reims. Platser där vi finner tre riktigt spännande bataljer och jag tycker mig har plockat ut ett par goa russin ur bettingkakan denna röda dag.

⏰  Spelstopp Trippel: 14:59
💰  Totalt odds: 6.87

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

⚽️  Arsenal – Crystal Palace: Crystal Palace +1,5 @ 2,07

Det har varit ett Crystal Palace i fritt fall hela vägen från nyår och framåt. Inte en seger så långt ögat når och efter fyra raka mållösa fajter fick till slut Patrick Vieira också lämna som tränare. Inte helt oväntat men ändå en aning sorgligt. Den forne Arsenal-ikonen har med det material som funnits till förfogande gjort det riktigt bra med denna vår som undantag.

Får Örnarna från London någon direkt effekt av tränarens entledigande är frågan. Jag tror det. Arsenal i derbyt på Emirates är en perfekt match dessutom för nya gubbar att vid sida ta vid. The Gunners kommer från en purfärsk strafftorsk mot Sporting i Europa League och därtill fick också Arteta se ett par lirare linka av med skador. Inte optimalt för värdarna som går för det inhemska guldet. Arsenal det bättre laget och kommer mest troligt också vinna. Att vi däremot ser ett resultat som skenar är inte troligt. Crystal Palace gör varken mycket mål eller släpper in större drivor av påsar. Blickar vi tio raka ligamatcher bakåt i tiden så har gästerna aldrig förlorat en match med mer än ett mål. En trend jag tror vi får se hålla i sig.

Pluslinan (1,5) är riktigt bra och till odds ovan dubbeldeg behöver vi inte fundera längre. Nyp!

Spel: Crystal Palace +1,5 @ 2,07
Tävling: Premier League
Plats: Emirates Stadium
Tid: 15:00
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay

Match 2

⚽️  Häcken – Djurgården: Hemmaseger @ 2,06

Efter 0-2 i Poznán så hade fortsatt djurgårdarna gott hopp om att kunna vända på steken hemmavid. Så blev inte fallet. Polackerna spelade smart och efter ungefär 45 minuter så kapade Mackan Danielsson en Lech-spelare och fick efter VAR-granskning rött kort. Ridå och till slut ramlade tre bollar in bakom DIF-målvakten och stockholmarna är därmed ute ur Conference League.

Nu väntar nästa tunga match. Häcken på Hisingen blir en ruskigt tuff uppgift. De regerande svenska mästarna ser otroligt bra ut igen och sprang enkelt genom Svenska Cupens gruppspel och därefter var Norrköping chanslösa i kvarten. Simon Gustafson, Momodou Sonko, Ibrahim Sadiq, Bénie Traoré med flera i hemmalagets tröja spelar lysande boll och jag tror värdarna återigen kommer finnas med och bråka om både denna titel men givetvis också SM-guldet framåt hösten.

Att vi kan få spela raka ettan till över dubbla stålar är givetvis taget. Djurgårdarna har knappt hunnit smälta sitt uttåg ur det kontinentala spelet och nu detta. Bra etta.

Spel: Hemmaseger @ 2,06
Tävling: Svenska Cupen
Plats: Bravida Arena
Tid: 15:00
TV: C More

Match 3

⚽️  Reims – Marseille: Reims +0,5 @ 1,61

Jens Cajuste har bytt upp sig. 23-åringen lämnade Midtjylland under förra säsongen och lär knappast ha ångrat sig. Numera lirar svensken i ett av Frankrikes hetaste fotbollslag. Reims har gjort sensationellt bra ifrån sig. Bara fyra förluster på hela säsongen är otroligt och vi kan blicka tillbaka på 19 raka i ligan utan förlust. Will Still måste nämnas som en av Europas bästa tränare i år givetvis.

Inför Marseille hemma på Stade Auguste-Delaune II så kommer Reims från en fräck 1-0-triumf borta mot Monaco. Yehvann Diouf höll mot monegaskerna sin sjätte raka serienolla och framåt målade, som vanligt, Folarin Balogun. Arsenal-lånets utveckling på fransk mark är fenomenal och bara Mbappé och Jonathan David har gjort fler mål i Ligue 1 i år.

L’OM är visserligen ett par placeringar ovanför i tabellen men 2-2 hemma mot Strasbourg nyligen imponerar föga. Jag tror att de vitklädda besökarna kommer få stora bekymmer med att ens peta in en boll i nät framåt och när vi får över 1,60 i odds på värdarnas pluslina är det inte mycket att tveka på. Ett utmärkt spel avslutar därmed.

Spel: Reims +0,5 @ 1,61
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Auguste-Delaune II
Tid: 20:45
TV: Sportexpressen Play

Trippeln

Arsenal – Crystal Palace: Crystal Palace +1,5 @ 2,07
Häcken – Djurgården: Hemmaseger @ 2,06
Reims – Marseille: Reims +0,5 @ 1,61

Totalt odds: 6,87

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta