Trippeltipset

Trippeltipset 19/5-24

Premier League avslutas med en härlig trippel!

Den sista omgången av Premier League ska spelas under söndagen och jag lämnar toppstriden åt sitt öde. Där finner jag inget spelvärde. Istället tycker jag att mållinan trycks upp för högt på Stamford Bridge och jag gillar underspelet där. Palace och Newcastle tar oss sedan hela vägen till full pott.

⏰  Spelstopp Trippel: 16.59
💰  Totalt odds: 8.13

Rygga här (förskriven kupong)

Match 1

⚽️  Chelsea – Bournemouth: Under 3,5 mål @ 2,07

Chelsea har gjort en riktigt fin vår och besegrade Brighton med 2-1 under onsdagen. Nkunku hoppade in när Mudryk gick sönder och fransmannen stod för ett av målen. Det blir spännande att se vad han kan prestera nästa år med en försäsong i benen. Mudryk saknas dock här och det gör även Reece James som visades ut i ett sällsynt framträdande för klubben. Han är avstängd.

Chelsea har nu möjlighet att nå femteplatsen, men då måste Tottenham förlora mot Sheffield United. Något som är extremt osannolikt. Istället gäller det främst att hålla Newcastle och Manchester United bakom sig. Bournemouth har dubbla förluster i ryggen och utan något att spela för tror jag inte att de rödsvarta kommer visa upp någon större entusiasm på Stamford Bridge.

Marknaden tror på ett riktigt målkalas och visst har det varit svängdörrar hos Chelsea. Samtidigt är Bournemouth välorganiserade och jag tror inte att Iraolas mannar kommer falla ur ramen. Vi får höga 2,07 på max tre mål i matchen och det tänker jag inte missa. Det inleder trippeln.

Spel: Under 3,5 mål @ 2,07
Tävling: Premier League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 17.00
TV: Viaplay

Match 2

⚽️  Crystal Palace – Aston Villa: Hemmaseger @ 1,76

Crystal Palace är ett av hela Premier Leagues allra mest formstarka lag. Glasner har äntligen större delen av sin trupp tillgänglig och då finns det enorma kvalitéer hos Örnarna. Fem segrar och ett kryss finns på kontot på de sex senaste omgångarna och att Ahamada är avstängd behöver inte betyda speciellt mycket. Eze, Olise och Mateta lär få förnyat förtroende på topp och det är en trio av hög klass.

Aston Villa har inte alls sett bra ut under den senaste månaden, men en plats i nästa upplaga av Champions League är ändå säkrad efter Tottenhams debacle mot Manchester City. Visst var det imponerande att hämta in 1-3 till 3-3 hemma mot Liverpool, men defensiven är direkt svag just nu och jag utesluter att gästerna håller nollan mot Palace formstarka lirare.

Aston Villa har haft ganska stora problem på bortaplan mot slutet och det skulle inte förvåna om Champions League-platsen har firats en aning i veckan. Utan något att spela för viker Lejonen från Birmingham ner sig. 1,76 är ett okej odds på den raka ettan.

Spel: Hemmaseger @ 1,76
Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 17.00
TV: Viaplay

Match 3

⚽️  Brentford – Newcastle: Bortaseger @ 2,22

Brentford har gjort en del bra insatser mot slutet och förra helgen besegrades Bournemouth med 2-1 på bortaplan. Wissa och Mbeumo spelade fram varandra till varsin balja i slutet av den matchen och tillsammans med Toney bildar de en trio med mål i sig. The Bees har bara en förlust på sina åtta senaste matcher och kommer stå upp väl under söndagen. Jag är dock inne på att motståndet är för tufft.

Newcastle föll med 2-3 borta mot Manchester United, men det ska sägas att The Magpies brände en hel del klara chanser och dessutom blev Gordon fullständigt blåst på en straff när han blev nedtrampad i straffområdet. En tavla modell större från domarteamet. Gordon visade annars vilken fantastisk spelare det är och tillsammans med Isak, Barnes, Almirón och Joelinton ser han till att gästerna nätar i London.

Längre bak i banan är Schär tillbaka från sin skadesejour och Eddie Howe har ett starkt spelarmaterial med sig ner till huvudstaden. Vinner Manchester City FA-cupen räcker sjundeplatsen till att spela i Europa kommande säsong och jag tror Newcastle säkrar den placeringen med en seger här. 2,22 är taget på den saken.

Spel: Bortaseger @ 2,22
Tävling: Premier League
Plats: Brentford Community Stadium
Tid: 17.00
TV: Viaplay

Trippeln

Chelsea – Bournemouth: Under 3,5 mål @ 2,07
Crystal Palace – Aston Villa: Hemmaseger @ 1,76
Brentford – Newcastle: Bortaseger @ 2,22

Totalt odds: 8,13

Rygga här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100