Oddset Trippel

Trippeltipset 19/9-23

Man City går på tidig knock!

Det har blivit dags för Champions League att kicka igång sitt gruppspel i veckan. Favoriterna att vinna tävlingen i år, precis som i fjol, är Manchester City och hemma mot Röda Stjärnan luktar det storseger. QPR ska i The Championship kunna utmana Swansea hemma och även Sheffield United har bra möjligheter att ställa till med oreda mot ett spretigt Middlesbrough.

⏰  Spelstopp Trippel: 20:44
💰  Totalt odds: 8.91

Rygga här (förskriven kupong)

Match 1

⚽️  QPR – Swansea: Dubbelchans: 1X @ 1,49

Vi öppnar kvällen med att slå oss ner på Bengans hemmaplan. Trånga, smutsiga Loftus Road huserar mötet mellan QPR och Swansea under tisdagskvällen och förutsättningarna för en The Hoops-skalp får anses tämligen goda.

Hemmalaget gjorde det inledningsvis riktigt bra mot Sunderland i helgen. 1-0-ledning via Kenneth Paal tidigt och en frejdig start förbyttes efter drygt 20 minuter av ett helt annat spelmässigt scenario. En överhypad Jack Colback drog på sig ett rött och därmed förändrades matchbilden radikalt. The Black Cats vände till seger med 3-1 och London-klubben visar därmed fortsatt två vinster på sex försök i The Championship.

Swansea hemma i huvudstaden brukar ändå vara en tämligen passande uppgift. Inbördes vid lagens fem senaste strider (hemma som borta dessutom) finns poäng för de blåvita värdarna vid fyra tillfällen. Svanarna från Wales har dessutom inte alls fått någon riktig fart under sensommaren utan står fortsatt på noll vinster. Truppmässigt tycker jag inte att det skiljer så mycket mellan klubbarna och om arrangörsklubben kan hålla samtliga elva spelare på banan så luktar det åtminstone poäng. 1X är en perfekt väg att gå.

Spel: Dubbelchans: 1X @ 1,49
Tävling: The Championship
Plats: Loftus Road
Tid: 20:45
TV:

Match 2

⚽️  Manchester City – Röda Stjärnan: Man City -3,5 @ 2,38

Vi bryter av världens bästa andraliga med att ta oss till nordvästra England och en mäktig Champions League-batalj från Eastlands i Manchester. Guardiolas mannar har fått en väldigt behaglig grupp. Förutom Röda Stjärnan så ska The Cityzens tampas med RB Leipzig och YB från Schweiz. Sex matcher som i min bok ska innebära sex raka vinster och en enkel gruppseger.

Överlag tycker jag att City ser ruskigt bra ut i år. Visst har viktiga spelare som Gündogan och Mahrez lämnat och De Bruyne är skadad men vad spelar det för roll då Haaland pressar in bollar i parti och minut, Jérémy Doku har fått en kanonstart i den himmelsblå dressen och Foden, Rodri, Bernardo Silva med flera styr och ställer som man vill strax bakom.

Röda Stjärnan är alltid med i någon form av Europaspel men har väldigt svårt att snubbla sig vidare när svårighetsgraden i gruppspelen skruvas upp. Jag är dock extremt svag för Jean-Philippe Krasso i bortatröjan. En ivorian som har extremt fina skills och är ämnad för spel i denna typ av tävlingar. Borta mot Manchester City kommer ändå Belgrad-klubben få agera statister i mångt och mycket och jag tror detta kan rinna iväg rejält. 4,5,6-0 är inga orimliga siffror och därmed öppnas fint spelvärde upp på den tunga minuslinan.

Spel: Man City -3,5 @ 2,38
Tävling: Champions League
Plats: Etihad Stadium
Tid: 21:00
TV: TV4 Sport Live 2, TV4 Play

Match 3

⚽️  Sheffield W – Middlesbrough: Sheffield W +0,5 @ 1,71

Vi stänger trippeln med ett återbesök i The Championship. På Hillsborough ska nykomlingarna Sheffield Wednesday försöka ställa till med oreda då ett pressat Middlesbrough gästar. Michael Carrick och hans rödklädda besökare har haft en urusel start på säsongen. Det topptippade laget befinner sig sist i ligan efter en inspelad poäng på sex försök och tåget i toppen börjar sakta men säkert redan att gå.

Det som varit Boros problem i mångt och mycket är övertron på spelarna i laget som finns kvar. Vi ska inte glömma att Akpom, Giles och Archer inte finns i bortatröjan mer. En trio som låg bakom extremt mycket av kreativiteten framåt i fjol. Visst har de tillresta underpresterat en del men inte till den mån att vi står häpna.

Sheffield är också segerlösa så långt men kravbilden är betydligt mer dämpad när det gäller nykomlingarna från stålstaden. Ugglorna gjorde också en godkänd insats mot Ipswich hemma senast där framförallt första halvleken var bra. Jag sneglar tidigt mot hemmalagets pluslina här. I en dust där väldigt mycket står på spel ser jag detta som en målsnål historia utan självklar vinnare. Därför gillar jag spelvärdet till vänster bäst.

Spel: Sheffield W +0,5 @ 1,71
Tävling: The Championship
Plats: Hillsborough Stadium
Tid: 21:00
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay

Trippeln

QPR – Swansea: Dubbelchans: 1X @ 1,49
Manchester City – Röda Stjärnan: Man City -3,5 @ 2,38
Sheffield W – Middlesbrough: Sheffield W +0,5 @ 1,71

Totalt odds: 6,06

Rygga här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100