Hockeytips speltips dagens trippel

Trippeltipset 21/11-23

CHL-slutspel och EM-kval i en härlig blandning!

Vi dundrar igång tisdagen med två riktigt fina matcher från CHL-slutspelet. Skellefteå är en aning illa ute efter torsken i första mötet med Trinec men ska kunna repa mod och fixa en seger här. Även Färjestad löser en viktoria mot Biel i Karlstad. Sist men inte minst tar vi oss till Kroatien för ett mäktigt EM-kvalmöte.

⏰  Spelstopp Trippel: 17:59
💰  Totalt odds: 6.36

Rygga här (förskriven kupong)

Match 1

🚨  Skellefteå – Ocelari Trinec: Hemmaseger @ 1,78

SAIK var illa ute borta mot Trinec då de gulsvarta låg under med 1-3 en bit in i tredje och hade tappat det lilla kommando som ändå laget hade i slutet av den andra akten. Lyckligtvis så stannade till slut siffrorna med 3-4 och utgångsläget inför match 2 är således bra.

Värdklubben har varit inne i en period av sämre prestationer och segrarna har varit extremt lätträknade på sistone. Straffvinsten mot Timrå i helgen var välkommen och nu finns det ett visst hopp om att Andreas Johnson också ska kunna spela. Även keepern Lindvall och Pär Lindholm har varit out på slutet och status kring duon är visserligen något oklar men även här finns det hopp om deltagande.

Trots en del skadeproblem så ska ändå hemmalaget kunna svepa över ett i grunden sämre Ocelari. Tjeckerna föll mot Litvinov i ligaspelet under söndagen och sett till spelare för spelare är det skillnad mellan lagen, något som definitivt ska visa sig på norrländsk is. Raka ettan till nästan 1,80 är taget.

Spel: Hemmaseger @ 1,78
Tävling: CHL
Plats: Skellefteå Kraft Arena
Tid: 18:00
TV: Viasat Sport Vinter, Viaplay

Match 2

🚨  Färjestad – Biel: Hemmaseger @ 1,52

Färjestad visade klass som trots 0-1-underläge i Schweiz bekvämt kunde gå ifrån till en 5-3-seger mot Biel och står därmed med minst en fot i en kommande knockout-runda. Mitell matchade stjärnor som Tomásek, Nilsson, Lundh, Ejdsell en aning sparsamt på bortaplan vilket givetvis var väldigt smart. FBK lirade som bekant torsdag-lördag därefter i SHL och ett tajt spelschema kan inte något lag ta för lätt på.

Biel har gjort ett ganska svagt arbete under hela hösten. Bortalaget såg fina ut i fjol men tio poäng på sex gruppspelsmatcher i Champions Hockey League samt en blygsam tolfteplats i National League är inte godkänt med tanke på att besökarna löste en finalplats förra året i den inhemska ligan.

Kräftgången för Biel fortsätter och att Färjestad ska ta stryk, trots två måls försprång, finns inte på kartan. Över 1,50 i odds är taget alla dagar i veckan på den raka ettan.

Spel: Hemmaseger @ 1,52
Tävling: CHL
Plats: Löfbergs Arena
Tid: 19:00
TV: Viasat Sport 1, Viaplay

Match 3

⚽️  Kroatien – Armenien: 1:a halvlek: Armenien +0,5 @ 2,35

Vi stänger trippelbutiken med en mäktig EM-kvalmatch. Kroatien är piskade att vinna hemma mot Armenien för att säkra avancemanget på egen hand och slippa förlita sig på att Turkiet gör jobbet borta mot Wales. Oktober-samlingen ställde till det rejält för kroaterna i och med nederlag mot båda dessa nyss nämnda sällskap. Att Kramaric och gänget skulle fälla Lettland borta var knappast någon högoddsare och så blev också fallet. 2-0 var en okej, inte mer, insats från de vitröda värdarnas sida.

Armenien spelar för äran på Maksimir och gästerna behöver inte på något sätt be om ursäkt för sin tid i EM-kvalet. Armenierna har fixat poäng i majoriteten av sina matcher och skulle vid en seger här ramla in på fina elva poäng vilket skulle innebära en tyngre poängskörd än Sverige, i en minst lika tuff grupp. Armenien är defensivt solida. Tio mål i gumpen på sju matcher är klart godkänt och mot ett desperat Kroatien så tror jag absolut att de tillresta har orken och kvalitén att åtminstone inledningsvis stå emot.

Pluslinan på Armenien i paus betalar över 2,30 och det är ett klasspel i mina ögon. Bara nypa!

Spel: 1:a halvlek: Armenien +0,5 @ 2,35
Tävling: EM-kval
Plats: Maksimir
Tid: 20:45
TV: Viasat Sport Premium, Viaplay

Trippeln

Skellefteå – Ocelari Trinec: Hemmaseger @ 1,78
Färjestad – Biel: Hemmaseger @ 1,52
Kroatien – Armenien: 1:a halvlek: Armenien +0,5 @ 2,35

Totalt odds: 6,36

Rygga här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100