Trippeltipset

Trippeltipset 21/4-24

Baksmälla a la Bergamo på Brianteo!

Liverpools övermän i blåsvart får hinner knappt landa innan det är dags att bege sig till Monza. Då luktar det favoritfall lång väg. Den italienska örten adderas till svensk husmanskost i form av dubbla allsvenska anrättningar. Målfyrverkeriet ligger nära till hands på Bravida, liksom ett bakslag för usla Halmstad på Örjans vall.

⏰  Spelstopp Trippel: 16:29
💰  Totalt odds: 7.18

Rygga här (förskriven kupong)

Match 1

⚽️  Häcken – Hammarby: Över 2,5 mål @ 1,57

Även under Högmo bjussade Häcken ofta på öppna spjäll. Under Paco Johansen har det dock nått nästa nivå. Efter tappet mot Djurgården (3-3) följde en galen dust mot Brommapojkarna, där Getingarna fick löjligt bra betalt för sina chanser och samtidigt såg riktigt risiga ut bakåt (4-3). Mittbacksförvärvet Zecevic har dragits med skadeproblem och imponerade inte under försäsongen. Likaså har Marius Lode fått en tung start.

Hammarby hittade tillbaka till vinnande vägar efter det väntade nederlaget mot Malmö. Spelmässigt hade Kim Hellberg sannolikt önskat mer, särskilt i den första halvleken. När 3-0-segern summerades hade det mindre betydelse. Kassarna för Erabi och Djukanovic gör underverk för den unga duons självförtroende och understryker att Bajens spets inte är att leka med.

Hur ska detta någonsin sluta i något annat än ett målkalas är svårt att se framför sig. Överlinan lockar och minst tre kassar ska det bli på Bravida-plasten. 1,57 på det är ett utmärkt odds!

Spel: Över 2,5 mål @ 1,57
Tävling: Allsvenskan
Plats: Bravida Arena
Tid: 16:30
TV: Discovery+ Extra 2, Discovery+

Match 2

⚽️  Halmstad – Brommapojkarna: Bortaseger @ 2,32

Halmstads säsongsinledning har varit märklig. Efter den tydliga och logiska premiärtorsken mot Sirius (0-3) har det blivit dubbla 1-0-vinster. Först mot Göteborg, där det var spel mot ett mål efter Joseph Baffoes tidiga påse, utan att Tim Rönning i HBK-kassen betvingades. Därefter blev hallänningarna utspelade efter noter av Västerås och iscensatte vad som lär vara att betrakta som ett av säsongen största rån när säsongen summeras.

Förr eller senare kommer Magnus Haglund att få sina fiskar kokheta. Andreas Johansson, det stora lugnet i mittlåset, har fått lov att kasta in handduken på grund av skada. Det ger Brommapojkarna extra goda förutsättningar att få ned värdarna på jorden. BP förtjänade mer än en 3-4-förlust senast mot Häcken och ser sprudlande ut framåt. Fritzon har nätat i varje match och att se såväl Odefalk som Irandust glida fram är en fröjd för ögat.

Resan till Örjans vall är erkänt tuff, men de rödsvarta står väl rustade inför densamma. Allt över 2,30 på bortasegern är spelbart när Mellbergs mannar spelar ut sitt breda register.

Spel: Bortaseger @ 2,32
Tävling: Allsvenskan
Plats: Örjans vall
Tid: 16:30
TV: Discovery+ Extra 4, Discovery+

Match 3

⚽️  Monza – Atalanta: Monza +0,5 @ 1,97

Vi tackar den allsvenska bollen för visat intresse och trappar upp den fotbollsmässiga kvaliteten markant. Blickarna riktas mot stöveln där ett mentalt och fysiskt dränerat Atalanta ska försöka ladda om för att bege sig till Formel 1-meckat nordöst om Milano. Detta efter torsdagens energiska insats där Liverpool aldrig var i närheten av att vänta på EL-steken. En semifinal mot Marseille finns runt hörnet, liksom Coppa Italia-returen mot Fiorentina. Gasperinis har inte verktyg för att slåss på trippla fronter.

Desto lugnare är tillvaron i Monza. De rödvita har i mångt och mycket bjudit oss på en repris av fjolåret. Spelet har varit stabilt och Palladinos pojkar har inte stuckit ut i någon bemärkelse, vilket elfteplatsen också antyder. Formen är inget som får supportrarna att slå klackarna i taket, men förlustsviten bröts åtminstone tack vare Michele Di Gregorios storspel mot Bologna (0-0).

Värdarna har betydligt piggare ben och slipper att ha en massa olika turneringar i huvudet. Isak Hien lider av att inte ha den långtidsskadade stortalangen Scalvini vid sin sida. Det luktar Bergamo-baksmälla hela vägen till Svedala. Då lockar Monza +0,5 till 1,97!

Spel: Monza +0,5 @ 1,97
Tävling: Serie A
Plats: Stadio Brianteo
Tid: 20:45
TV: TV4 Sport Live 1, TV4 Play

Trippeln

Häcken – Hammarby: Över 2,5 mål @ 1,57
Halmstad – Brommapojkarna: Bortaseger @ 2,32
Monza – Atalanta: Monza +0,5 @ 1,97

Totalt odds: 7,18

Rygga här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta