Hockeytips speltips dagens trippel

Trippeltipset 24/11-22

Fullsmetad SHL-omgång med tre guldkorn på Trippeln!

Det är hockeytorsdag på g! Full omgång och jag har tittat närmare på tre superintressanta strider. Malmö krigade till sig en pinne hemma mot Leksand men fortsatt ser det mörkt ut för de skånska hökarna. Spelet är tveksamt och Färjestad borta blir ett ruskigt tufft test. I Dalarna är det dags för derby och på isen i Skellefteå ska de gulsvarta försöka slå tidig knock på HV71.

⏰  Spelstopp Trippel: 18:59
💰  Totalt odds: 7.35

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

🚨  Färjestad – Malmö: 1:a perioden: 1:a @ 2,32

Två sällskap som i veckan fick genomlida förluster går i klinch på isen i Karlstad. Färjestad åkte på stryk mot Mountfield i Champions Hockey League-slutspelet. 4-2-segern för tjeckerna räckte för att skicka ut Vargarna ur tävlingen och Mitell och company får därmed sätta fullt fokus på spelet i ligan.

Malmö kommer till Värmland på besök och det är ett MIF som gjort en usel tid hemma i sin egna arena. Leksand vann efter straffar i tisdags och det var faktiskt Rödhökarnas åttonde raka förlust på egen is. Otroligt dåligt och givetvis har skåningarna ramlat rakt genom tabellen och har bara två ynka pinnar tillgodo på HV och Oskarshamn i botten.

MIF kan ta med sig en bra tredje period mot masarna och en godkänd insats av Kim Rosdahl som kommit tillbaka. Även Lance Bouma ska få en släng av den positiva sleven efter sitt fina jobb. Här tror jag ändå att gästerna återigen får bita i det sura äpplet. FBK är jättebra hemma framför sin publik vid Vänerns norra strand. Ettan efter 20 minuter tycker jag sticker ut rejält med sitt odds strax norr om 2,30. Spela och traska vidare.

Spel: 1:a perioden: 1:a @ 2,32
Tävling: SHL
Plats: Löfbergs Arena
Tid: 19:00
TV: C More Live 2, C More

Match 2

🚨  Leksand – Brynäs: Brynäs +0,5 @ 1,98

Hett Gävledala-derby på tapeten. Leksands form går att ifrågasätta då masarna bara tagit en trepoängare på sina sju senaste försök. LIF vann ändå nere i Malmö med 3-2 efter straffar och spelar stundtals en riktigt fin och snabb hockey. Sett till lagets alla spelare är det inget snack om att detta bygge ska finnas med bland topp 6-klubbarna och fajtas men det där sista lilla saknas.

John Quenneville var för andra matchen i rad borta hos masarna. Nordamerikanen behöver jobba upp sina värden är det som basuneras utåt och exakt hur vi ska tolka in detta vet jag inte. I sanningens namn har “Q” sett en aning seg ut, framförallt i sin backchecking. Under fajten mot MIF fick också Kloos kliva av en stund efter att ha gjort illa handen. Oklar status på målskytten.

Brynäs å sin sida reser med god form till Tegera. Tre vinster på fyra matcher i november finns i bagaget och jag tycker BIF:s insats borta mot Färjestad häromsistens var sylvass. Kan Tigrarna studsa upp på samma nivå nu så kommer dalaklubben få stora bekymmer. Pluslinan till i runda slängar dubbeldeg är taget.

Spel: Brynäs +0,5 @ 1,98
Tävling: SHL
Plats: Tegera Arena
Tid: 19:00
TV: C More Hockey, C More

Match 3

🚨  Skellefteå – HV71: Först till 2 mål: SAIK @ 1,60

HV71 har för första gången i år nypt två raka trepoängare. Tjurarna från Jönköping följde nämligen upp 4-2-skalpen mot Malmö med att bortaslå Oskarshamn med klara 5-2 under tisdagen i Be-Ge Hockey Center. Starkt av gästerna som därmed närmat sig lagen ovan strecket med stormsteg.

Skellefteå blir dock en utmaning som heter duga. Robban Olsson och hans mannar visar sju raka tävlingsvinster. I tisdags reste laget till Schweiz och städade enkelt av Zürich (4-1). Urstarkt såklart och nyckeln till de gulsvartas framgångar för tillfället är flera tunga enheter som match efter match kuggar i. HV har på sina tre senaste besök i Skellefteå Kraft Arena torskat samtliga och det är en trend som med stor sannolikhet kommer hålla i sig.

Skellefteå har rivstartat i tre raka hemmamatcher och det tror jag också händer denna torsdag. Att värdarna löser två mål först av lagen till 1,60 i odds är otroligt bra. Ett spel som SAIK löst på egen is vid sju av nio nyss utförda försök i alla tävlingar.

Spel: Först till 2 mål: SAIK @ 1,60
Tävling: SHL
Plats: Skellefteå Kraft Arena
Tid: 19:00
TV: C More Live 4, C More

Trippeln

Färjestad – Malmö: 1:a perioden: 1:a @ 2,32
Leksand – Brynäs: Brynäs +0,5 @ 1,98
Skellefteå – HV71: Först till 2 mål: SAIK @ 1,60

Totalt odds: 7,35

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta