Hockeytips speltips dagens trippel

Trippeltipset 25/11-22

Mäktigt VM-möte och fina hockeyallsvenska matcher på trippeln!

Det är löningsdag och en underbar sportkväll att se fram emot. Ett par tunga hockeyallsvenska bataljer skådas och därutöver finns också en blytung VM-match mellan Nederländerna och Ecuador att blicka mot under tacomiddagen. Kvällens trippel landar in strax söder om sju gånger pengarna. Rygga på!

⏰  Spelstopp Trippel: 16:59
💰  Totalt odds: 6.82

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

⚽️  Nederländerna – Ecuador: Ecuador +0,5 @ 2,15

Ecuador är en av nationerna som imponerat mest på mig under den första omgången av VM. Visst, sydamerikanerna mötte ett tämligen uselt Qatar i premiären men samtidigt var det aldrig något snack. Enner Valencia var ett ständigt offensivt hot och spelet bakifrån fungerade kanon då man gång på gång kom i attacker mot en värdnation som hade otroligt svårt att hitta in i spelet.

Inför matchen mot Nederländerna kan Gustavo Alfaro och hans manskap skryta med inte mindre än sju raka nollor bakåt (tävling som träning) och ska Oranje lyckas luckra upp försvaret på Khalifa International Stadium behövs en betydligt högre skärpa än vad holländarna visade mot Senegal.

Värdarna för dagen lyckades som bekant bärga en 2-0-seger mot senegaleserna men sett till matchen som helhet var det en tokjämn historia som mycket väl kunde slutat med helt andra siffror. Jag tycker spelbolagen undervärderar Ecuador när vi till priser strax över 2,10 kan få lira +0,5-linan. Ett spel vi klipper utan längre betänketid.

Spel: Ecuador +0,5 @ 2,15
Tävling: Fotbolls-VM
Plats: Khalifa International Stadium
Tid: 17:00
TV: SVT1, SVT2, SVT Play

🚨  Björklöven – AIK: Björklöven -1,5 @ 1,90

Från sport på gräs till sport på is. Björklöven kunde efter två raka förluster lirka in en seger hemma i Winpos Arena mot Vita Hästen under onsdagen. Scott Pooley gick i bräschen i och med sina två mål mot Norrköpings-laget och Löven befäster därmed sin plats bland de tre främsta i ligan.

AIK på tur. Ett Gnaget som fått helt okej ordning på saker och ting de senaste veckorna. 2-1-viktorian hemma mot Mora var starkt av de svartklädda men det var hemma på Hovet. Så fort det vankas bortamatch för stockholmarna så knyter sig spelet rejält. Besökarna har faktiskt ingen trea utanför sin egen is den här säsongen. Siffror som klubben är ensamma om.

Visst kan Gynge och company störa Umeå-klubben inledningsvis men över 60 minuter hockey i norr finns inget annat på kartan än en tämligen bekväm hemmaseger. Värdarna har inför sin egna publik vunnit sex av sina sju senaste matcher och inbördes på egen is finns sex vinster på åtta försök sedan december 2018. Lilla handicapet (-1,5) är taget till nästan dubbla stålar.

Spel: Björklöven -1,5 @ 1,90
Tävling: Hockeyallsvenskan
Plats: Winpos Arena
Tid: 18:00
TV: C More Hockey, C More

🚨  Mora – MODO: Mora +0,5 @ 1,67

Toppmatch i Smidjegrav. Mora föll visserligen mot AIK på Hovet men masarna har ändå visat upp sig från en fin sida under egentligen hela säsongen och finns med som en klar topp 5-kandidat. Underliggande siffror hos MIK är riktigt bra. Värdarna har nästan 56 procent i corsi-statistiken vilket är bäst i klassen. Bara Björklöven skjuter fler skott på mål och special teams håller också hög hockeyallsvensk klass.

MODO befinner sig som serieledare efter 19 omgångar. Karlin och hans stab har fått ruskigt bra ordning på sitt bygge. Dickinson har axlat rollen som Sam Vigneaults arvtagare på ett utmärkt sätt. Att Riley Woods är borta en längre tid på grund av skada ställer dock till det en aning. Anfallsspelet med Södergran in i förstalinan istället såg sådär ut mot Östersund och mot ett väldigt mycket bättre motstånd i Mora kan det bli en del trubbel för övikarna.

Masarna har faktiskt vunnit fem raka inbördes hemmavid och ska ha mycket goda chanser att åter roffa åt sig poäng. Pluslinan är tagen.

Spel: Mora +0,5 @ 1,67
Tävling: Hockeyallsvenskan
Plats: Smidjegrav Arena
Tid: 18:00
TV: C More Live, C More

Trippeln

Nederländerna – Ecuador: Ecuador +0,5 @ 2,15
Björklöven – AIK: Björklöven -1,5 @ 1,90
Mora – MODO: Mora +0,5 @ 1,67

Totalt odds: 6,82

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta