Oddset Trippel

Trippeltipset 26/5-23

Superettan får fullt fokus!

Vi blickar mot en ruskigt fin fotbollshelg. Flera stora ligor avgörs dessa dagar. På svensk mark är det också ett gäng tunga fajter som går av stapeln. Superettan bjuder på ett gäng ovissa fajter där jag framförallt är förvånad över GAIS värdering borta mot Eskilstuna. AFC har materialet för att störa på konstgräset hemma och med en väl tilltagen pluslina säger vi inte emot. I Växjö vinner Öster och tidigt på lördag ska det spelas grönvitt möte i Jönköping. Allt som allt finner vi en trippel till nära nio gånger smeten.

⏰  Spelstopp Trippel: 18:59
💰  Totalt odds: 8.69

Rygga här (förskriven kupong)

Match 1

⚽️  AFC Eskilstuna – GAIS: AFC Eskilstuna +0,5 @ 2,14

Det är sommarvindar i luften och i Eskilstuna ska AFC ta emot GAIS. Gästerna har som bekant rivstartat säsongen och håller till i toppen medan AFC haft det tuffare även om lagets prestationer sakta men säkert börjat bli bättre. Inför denna batalj kan vi bland annat se poäng från Jawad Al Jebouris mannar vid inte mindre än fyra av sina fem senaste matcher och en defensiv som växt ut fint på slutet.

Gaisarna från Götet har efter ett framgångsrikt år i Ettan Södra i fjol bara fortsatt. Makrillarna hittas som trea efter åtta omgångar och spelet som de grönsvarta visat upp är så långt kanon. Jag tror ändå att vi någonstans måste skruva ner förväntningarna en aning på detta bortagäng. Atleterna har ett lagbygge som absolut kommer kunna finnas högt upp i tabellen men förlusten hemma mot J-Södra senast var ingen bra match sett till helheten även om vi ska komma ihåg att grönsvart fick spela med en gubbe mindre hela andra halvleken.

Eskilstuna trivs på sitt konstgräs och i en förväntat målsnål duell lyser pluslinan till vänster strax norr om 2,1 gånger pengarna klart. Ett kanonlir helt enkelt.

Spel: AFC Eskilstuna +0,5 @ 2,14
Tävling: Superettan
Plats: Tunavallen
Tid: 19:00
TV: Discovery+, C More

Match 2

⚽️  Öster – Landskrona: Hemmaseger @ 1,75

Från Eskilstuna har vi oss ner till Växjö. Efter en start med fyra raka vinster så har Öster därefter radat upp fyra raka utan seger. ÖIF har varit en aning ineffektiva på slutet och 1-2-förlusten i toppmötet mot Västerås var inget undantag. Sett till spelet så var Växjö-klubben minst lika bra som VSK men det där lilla framåt saknades. Blickar vi mot underliggande siffror som expected goals så visade västmanlänningarna bättre siffror men om vi istället tittar till minst lika intressanta XT (expected threat) så fick vi se ÖIF trampa förbi med marginal. Det kommer åter lossna för ÖIF, det är jag helt säker på.

Landskrona gör det för stunden riktigt bra. Skåningarna tippade jag inför säsongen som ett lag för övre halvan och efter åtta omgångar parkerar också Boisarna på en fin sjundeplats. De vitsvarta har fått med sig poäng från fyra raka matcher men här tar det stopp. Vi får faktiskt backa bandet över tio år för att finna en bortaseger för Billy Magnussons mannar i Växjö.

Ettan till över 1,70 i odds är kanon. Ett spel vi med gott samvete kan lirka in bland övriga i denna trippel.

Spel: Hemmaseger @ 1,75
Tävling: Superettan
Plats: Visma Arena
Tid: 19:00
TV: Discovery+, C More

Match 3

⚽️  J-Södra – Brage: Hemmaseger @ 2,32

Vi stänger butiken under tidig lördag. Lunchmöte i Jönköping är vad som står på menyn då Jönköping Södra och IK Brage drabbas samman på Stadsparksvallen. J-Södra har stått för en otroligt bra start på säsongen. Värdarna var nederlagstippade innan Superettan drog igång men med poäng i sju av åtta matcher finns det framtidstro vid Vätterns södra strand.

J-Södra nöp en meriterande seger borta mot GAIS i åttonde omgången av ligaspelet. 1-0-segern satt en aning hårt åt men ändå imponerande att fixa tre riktigt svårfångade pinnar på Gamla Ullevi.

Brage å sin sida står utan viktiga Zetterström här som är avstängd. Därtill är det inget snack om att Tot Wikström saknas massor i Saarenpääs bygge. Borlänge-klubben är ett av ligans mest passningsskickliga sällskap men framåt finns väldigt mycket mer att önska då Camoes, Nyarko och Karlberg inte alls fått fart. Ettan ramlar in runt 2,30 i odds vilket i mina ögon är kanon under rådande förutsättningar.

Spel: Hemmaseger @ 2,32
Tävling: Superettan
Plats: Stadsparksvallen
Tid: 13:00 (lördag)
TV: Discovery+, C More

Trippeln

AFC Eskilstuna – GAIS: AFC Eskilstuna +0,5 @ 2,14
Öster – Landskrona: Hemmaseger @ 1,75
J-Södra – Brage: Hemmaseger @ 2,32

Totalt odds: 8,69

Rygga här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta