Oddset Trippel

Trippeltipset 28/5-23

Brutalfint odds i Östersund

Det är en fotbollsdag av klass. Söndagen bjuder på massor av godbitar där vi bland annat har matcher från de svenska toppligorna att spänna blicken i. Jag har tittat närmare på två allsvenska strider samt en riktigt fin Superettan-kamp i norr. Östersund överskattas nämligen rejält mot ett väldigt bra Utsikten. Något vi givetvis ska ta tillvara på. Nu åkler vi!

⏰  Spelstopp Trippel: 12:59
💰  Totalt odds: 9.40

Rygga här (förskriven kupong)

Match 1

⚽️  Östersund – Utsikten: Bortaseger @ 2,96

Två överraskningar i årets superetta ska stångas om poäng i Jämtland. ÖFK var tippade långt ner av en enig kår inför säsongen men har efter åtta matcher bara torskat en 90-minutare och smyger med strax bakom topplagen. Ett av dessa topplag är Utsikten. Göteborgarna har nypt 17 pinnar så långt och spelar en effektiv och vägvinnande fotboll. Efter att Kiken tvålat till Brage på Bravida så drog Boskos gäng söderöver och sköt hem en 1-0-seger mot Helsingborg. Tur säger ni, skicklighet och kvalité säger jag!

Tittar vi till gästernas underliggande siffror är det faktiskt inte alls konstigt att vi finner laget i toppen. Offensiven är lysande, duellspelet klanderfritt och även fasta situationer samt ett övergripande bra försvarsspel hittas. Det finns faktiskt inte mycket alls att klaga på.

Östersund har å sin sida överpresterat en del och att värdarna därtill saknas viktiga Malcolm Stolt här gör inte värdklubben bättre. Utsikten trivs utmärkt på plastgräs och när vi får nära tre gånger smeten på raka tvåan kan vi inte hålla fingrarna i styr.

Spel: Bortaseger @ 2,96
Tävling: Superettan
Plats: Jämtkraft Arena
Tid: 13:00
TV: Discovery+, C More

Match 2

⚽️  Djurgården – AIK: Hemmaseger @ 1,89

Det är kris i och runt AIK. Spelet funkar inte och laget dras dessutom med en hel del skador på framstående spelare. Bland annat finns stor risk att spelare som Milosevic, Fischer och Guidetti missar resan över till Tele2. Något som absolut inte stärker ett redan svagt bortalags aktier. Dessutom har mer interna stridigheter ryktats. Bland annat verkar Jimmy Durmaz och herr Brännström inte dra jämnt.

Djurgården har varit en aning upp och ner hittills i år men hemma på den “felbyggda” plastmattan är det däremot inget snack. Fem av lagets sex matcher som hittills spelats på Tele2 har DIF vunnit. Blårändernas underliggande siffror visar också på en fin nivå och några större frågetecken som möjligen under starten på säsongen funnits är uträtade.

Djurgården har däremot inte vunnit en hemmamatch sedan 2010 (!) mot AIK, då på Stadion. Dags för seger nu! DIF vänder trenden och vinner denna batalj. Ettan till runt 1.90 är taget.

Spel: Hemmaseger @ 1,89
Tävling: Allsvenskan
Plats: Tele2 Arena
Tid: 15:00
TV: Discovery+, C More

Match 3

⚽️  Elfsborg – Malmö FF: Över 2,5 mål @ 1,64

Seriefinal av klass ska spelas på Borås Arena. Det händer väldigt sällan att boråsarna går man ur huset för att sälja ut sin stadion men nu ser det faktiskt ut att bli så.

Om förutsättningarna runt omkring matchen ser ut att bli magiska så kan duellen på planen bli minst lika trevlig. Detta är för stunden Sveriges två bästa fotbollsklubbar som stångas och hemmalaget har efter två raka poängtapp i början av serien gått rent och vunnit samtliga sju matcher som spelats. Viktigt för IFE är också att Alexander Bernhardsson verkar finnas spelklar. En lirare som sannerligen tagit ytterligare steg i år.

Malmö FF:s prestationer under Rydström behöver vi inte titta mycket närmare på. Di blåe flyger också fram och står som enda lag hittills utan nederlag. MFF kommer också bli ännu bättre ju längre säsongen lider. Vi ska komma ihåg att Pontus Jansson är klar för en återkomst i Skåne och även Saman Ghoddos ryktas till Malmö. Det här är två fotbollslag som gillar att gå framåt och någon broms tordes inte användas alltför mycket denna dag heller. Jag diggar överspelet massor och hugger 2,5-linan bums.

Spel: Över 2.5 mål @ 1,64
Tävling: Allsvenskan
Plats: Borås Arena
Tid: 17:30
TV: Discovery+, C More

Trippeln

Östersund – Utsikten: Bortaseger @ 2,96
Djurgården – AIK: Hemmaseger @ 1,89
Elfsborg – Malmö FF: Över 2,5 mål @ 1,64

Totalt odds: 9,40

Rygga här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta