Oddset Trippel

Trippeltipset 31/3-23

Fotboll och slutspelshockey!

Dags att kliva på helgledighet och med detta ska vi såklart jobba in en finfin trippel till trevligt odds. Frölunda ska ha bra chanser att störa Växjö i SHL-semifinalen och ute i fotbollseuropa jobbar vi in en pluslina på fransk mark samt ett skönt överspel på Turf Moor. Ta rygg och haka på!

⏰  Spelstopp Trippel: 18:59
💰  Totalt odds: 6.04

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

Match 1

🚨  Växjö – Frölunda: Frölunda +0,5 @ 2,00

Både Växjö och Frölunda gick rejält tuffa kvartsfinaler mot Luleå respektive Färjestad innan lagen kunde få fira framgången i och med avancemang till semifinal. Frölunda lyckades vinna den sista och avgörande striden i Karlstad häromsistens efter att bland annat Lasse Johansson gjort en kanonmatch i buren och framåt skickade Johansson, Borg och Hasa in baljorna som innebar 3-1 och seger. Starkt av VF som denna gång kommer få stångas med grundseriesegrarna från Växjö. Orkar göteborgarna är frågan. Jag tror det!

Hemmalaget hade å sin sida massor med bekymmer för att till slut kunna montera ner Luleå i en sjunde strid på isen hemmavid. Jörgen Jönssons grabbar blev nog en aning tagna på sängen av Björnarnas motstånd och visst hängde avancremnaget på en något skör tråd under den sista bataljen av kvarten på Bulans mannar på småländsk mark. Häman Aktell, Joel Persson samt Kalle Kossila är slutspelets bästa spelare för laget och nu gäller det för övriga att steppa upp ytterligare. Robert Rosén med bara tre poäng över sju strider mot Luleå är däremot svagt.

Jag tror att Lakejerna kommer få svårt att lösa Frölunda i denna första batalj. Göteborgarna rider på framgångsvågen efter att ha skickat ut fjolårets SM-vinnare och tvåan i Vida Arena är ingen dum idé alls. Här tar jag ändå det något mer säkra spåret och klickar pluslinan till fint odds runt dubbeldeg.

Spel: Frölunda +0,5 @ 2,00
Tävling: SHL, Slutspel
Plats: Vida Arena
Tid: 19:00
TV: C More

Match 2

⚽️  Burnley – Sunderland: Över 2,5 mål @ 1,82

Det är en defilering i mål att vänta från Burnleys sida. Vincent Kompanys grabbar har varit osannolikt bra hela säsongen och det är bara att lyfta på hatten för detta fotbollsgäng. Burnley spelar en possession-boll av klass där mer eller mindre hela laget är konstant delaktiga i det offensiva spelet. Hjalmar Ekdal har som bekant kommit in i laget sensationellt bra och har varit lagets kanske bästa spelare under våren. Jay Rodriguez är skadad men vad spelar det för roll då vi kan finna inte mindre än 18 andra målskyttar i truppen. Lånet från Southampton Nathan Tella har bland annat nätat 17 gånger om i seriespelet. Sylvasst!

Nu ska värdarna lira match mot Sunderland under fredagen. Gästerna är också nykomlingar i ligan men kommer till skillnad från Burnley underifrån. The Black Cats gör en stabil säsong och har också visat sig vassa framåt då 53 baljor på 38 matcher är klart godkänt.
Även på Turf Moor tror jag vi får se gästerna måla. Bortalaget har faktiskt gjort nätat i 22 (!) raka matcher så varför skulle denna trend ta slut nu.

Vi klämmer till med ett stabil målspel på Turf Moor där över 2,5 baljor till över 1,80 i odds är för bra för att inte testas.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,82
Tävling: The Championship
Plats: Turf Moor
Tid: 21:00
TV: Viasat Sport Fotboll, Viasat Sport Extra, Viaplay

Match 3

⚽️  Marseille – Montpellier: Montpellier +1,5 @ 1,66

Avslutningsvis tar vi oss till södra Frankrike för en rivig tillställning på Stade Vélodrome. Marseille fick med tur och skicklighet med sig tre poäng från den tuffa bortamatchen mot Reims innan uppehållet. L’OM segrade med 2-1 efter dubbla Sánchez-mål. Starkt av värdarna som därmed fortsätter bita sig fast som ett topp 2-lag i Ligue 1.

Montpellier hemma blir dock ingen walk in the park. Gästerna är i mycket gott skick för stunden och har stabiliserat defensiven samtidigt som Elye Wahi, Teji Savanier och Wahbi Khazri fått igång målskyttet. Det här är en match som ett för stunden bra bortalag absolut ska kunna vara med och hota om poängen.

Till min stora förvåning så får Marseille ett väldigt stort förtroende av spelbolagen vilket öppnar upp skrälldörren och handicap-spelen till höger på glänt. Nästan 1,70 i odds på den väl tilltagna pluslinan (1,5) är kanon och inget vi vill missa.

Spel: Montpellier +1,5 @ 1,66
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Vélodrome
Tid: 21:00
TV: Sportexpressen Play

Trippeln

Växjö – Frölunda: Frölunda +0,5 @ 2,00
Burnley – Sunderland: Över 2,5 mål @ 1,82
Marseille – Montpellier: Montpellier +1,5 @ 1,66

Totalt odds: 6,04

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta