Serie A med Laangnils

Udinese – Bologna

Gästerna är en urkraft utan några planer på att stanna

Zebrorna från Udine har förtvivlat svårt att vinna matcher och mentalt lär det inte bli lätt att ställa om när Bologna kommer på besök. Gästerna har nämligen på de fyra senaste matcherna vunnit hemma mot Atalanta och Roma samt slagit ut självaste Inter ur Coppa Italia på San Siro.

Udinese har på samma antal matcher tappat ledningar mot allt möjligt motstånd och har hittills endast vunnit en match men mäktat med smått otroliga 11 oavgjorda resultat på 17 matcher. Gästerna ser dock otroligt starka ut och här är tycker jag att oddsen på Udinese ligger för lågt och jag plockar värdet genom att spela -0,25 på Bologna.

Spelet tar du genom att spela 16kr på X (3,1) och 84kr på 2 (2,35) för varje 100kr du satsar, om oddsen ändras så kan du alltid använda Verktyget ”Asian -> Odds” på sajten (Som du hittar under sidan Reducering/Bettingverktyg/Asian -> Odds).

Genom att ta spelet på det viset så får du marknadshögsta odds på Coolbet.

Spel: Bologna -0,25
Odds: 1,97
Spelbolag: Coolbet

 

⚽️ Udinese

Ja de svartvitrandiga från norra Italien har visat sig väldigt svåra att besegra men samtidigt väldigt svaga när det gäller att vinna matcher. Att det sitter i skallen är väl vid det här laget lär väl ingen ifrågasätta.

Udinese har tappar tvåmålsledningar i flertalet matcher, bland annat mot Sassuolo och Verona, och någonstans när dom släpper in ett mål under ledning så är det nästan som att alla ser framför sig hur det kommer gå, igen…

Dom är ett gnetigt lag som saknas spets, egentligen både framåt och bakåt, ser inte direkt varken tajta eller tunga ut men lyckas ändå vara just det på något sätt.

Jag har tidigare nämnt hur dom dränerats på individuell kvalitet och det är väl det som någonstans gör att det alltid slutar på samma sätt.

Här kommer man dock ställas mot ett otroligt solitt spelande Bologna och då ska det väldigt mycket till att man ska hitta tre poäng här, då ska det vara en sån dag där Bologna bara gör allt fel snarare än att Udinese själva besitter förmågan att hämta tre poäng här.

Mentalt befinner lagen sig på milsvid distans då gästerna är på toppen av världen medan Udinese måste slitas med ganska seriösa hjärnspöken.

 

⚽️ Bologna

Visst går allt som på räls för Bologna nu som radat upp fina resultat på slutet.

Nu har de flesta av resultaten kommit på hemmaplan och på resande fot har det faktiskt till största del handlat om att kryssa sig fram där man spelat oavgjort 6 av 8 bortamatcher.

Hemma mot Atalanta satt vinsten långt in men spelmässigt så är det otroligt tydligt hur roligt Bologna har när dom spelar fotboll just nu.

Uppspelen sitter som en smäck och Zirkzee har hittat sin position i det här laget till den grad att han nog inte sätter en enda fot fel. Att han kom in som avbytare i Coppa Italia och spelar fram till två under förlängningen när man vände 1-0 till 1-2 borta mot Inter skadar knappast självförtroendet.

Det är såklart mycket snack om Zirkzee nu och det med all rätt. Om ni inte har sett honom spela så slå på den här matchen så får ni se hur moderna anfallare ska sköta uppspel och hur man luckrar upp försvar framför straffområdet!

 

📌 Speltips Udinese – Bologna

Ja, risken för kryss här är såklart överhängande och gillar du Bolognasidan men vill inte förlora alls på krysset så plockar du nollbollen till lägre odds.

Jag håller dock Bologna som väldigt kapabla att vinna här då dom har både kvalitet, kapacitet och mentalitet att göra det på lördag.

Oddsen här på Udinese säger runt 3,6 men det håller jag som för lågt då dom absolut inte vinner här oftare än 1 på fyra, jag hade sagt runt 4,5 i odds som fair.

Om Bologna tar ledningen så tror jag att dom håller den, om Udinese gör det så lär dom tappa det igen. Vinst eller halv förlust låter som bra förutsättningar för mig!

Speltips Udinese – Bologna: Bologna -0,25 @ 1,97 på Coolbet

/Laangnils