Borgs Bästa

Valencia – Mallorca

Bra odds på Valencia i klassiska serielunken!

Spel: Valencia -0.5
Odds: 2.14
Spelbolag: Pinnacle Sports

Spela till högst odds på Pinnacle Sports HÄR!


Valencia har inget cupspel kvar utan bara seriematcher. Med en hängmatch tillgodo så har man sex poäng upp till Europaplats och tio omgångar kvar.

Blandar och ger i sina matcher, men i hemmaborgen Mestalla är man trygga och har 6-4-0 på sina 10 senaste hemmamatcher.

Mallis har kämpat på med ett par viktiga segrar för att hålla sig undan nedflyttningsstrecket. Åtta pinnar ner till Cadiz. Hemma på ön är man starka och tagit 22 av sina 30 poäng där. Bortaspelet skvallrar om svaghet och där kan man visa upp statsen 1-5-8 på resande fot. Skapar inte skrämselhicka.

Svårt se ett spanskt målfyrverkeri på lördagskvällen. Mallorca kommer gå in för att hålla tätt så länge som möjligt och få med sig en poäng. Det är en klar framgång. Självklart går man för det i varje match, men knappast denna match som avgör om man kommer klara sig kvar i LaLiga eller inte.

God hemmaform, varför ska inte hemmalaget gå för seger och försöka närma sig top 6. I så fall är det här en ”måstetrea” på hemmaplan. Motiveringspoängen till Valencia i detta möte.

Oddsen gått ner lite på hemmalaget. Måste klassa Valencia att vinna till 2,15 hos Pinnacle som ett bra spel. Svårt se att det är högre vid kickoff. I så fall har skador på nyckelspelare hållits hemliga.


Spela till högst odds på Pinnacle Sports HÄR!

Chatta