Serie A med Laangnils

Verona – Frosinone

Verona har gjort sig redo för Serie B

Frosinone bröt en dyster trend senast när dom vände och vann hemma mot Cagliari. Verona gjorde det OK senast mot Roma men har sen dess även tappat ytterligare en startspelare när dom nu sålt av i princip alla nyckelspelarna.

Såklart en del varians i spelet här men jag tycker det finns en hel del värde här och gillar det högre oddset.
Pinnacle ligger marknadshögst på fina 2,98!

Spel: Frosinone -0,5
Odds: 2,98
Spelbolag: Pinnacle


⚽️ Verona

Ja Hellas Verona tycks ha en stor utförsäljning nu under januari där dom säljer av de flesta spelare av värde för att göra sig redo för degradering.
Ngonge, Djuric, Hien, Doig och Faraoni bara  nu under januarifönstret och även ett par tidigare inför säsongen. Ja nog är det tydligt att det är pengar för poäng som gäller för Hellas Verona.

Visst finns det ett par kompetenta spelare kvar men det här Verona är inte byggt för att hålla sig kvar i Serie A utan nu har man sett till att böckerna ser bra ut inför degradering.

Kan man fortsätta hålla upp en bra inställning och att någon ny stjärna blommar ut så kan man såklart inte räkna bort Verona, än mindre på hemmaplan och i en enstaka match. Men att dom här ska värderas som tydliga favoriter imorrn kan inte vara rätt. Oddset ska upp på Verona!

⚽️ Frosinone

Det har gått tungt för Di Francescos Frosinone ett tag när dom inför förra matchen hade 8 matcher utan vinst. Den så fina säsongsöppningen tycktes vara bortblåst och verkligheten hunnit ifatt. Det var för ett tag ännu mörkare när nedflyttningskandidaten Cagliari tog ledningen med 0-1 men de gulblå hängde inte med huvudet och vände matchen till vinst.

Så det är med lite vind i seglen dom åker upp till Verona i hopp om att plocka ytterligare viktiga poäng. Truppmässigt ser det bra ut varpå dom kan ställa en bättre elva än hemmalaget på planen i morgondagens match.

Det är istället bortaplan som är det stora spöket men oddset är också därefter. Att det här inte ska vara åtminstone slantsingling har jag svårt att se och tar risken fullt ut då Frosinones matcher ofta blir lite himmel eller pannkaka.

📌 Speltips Verona – Frosinone

Spelmässigt kan man absolut välja spel ända ner till Frosinone 0 (draw no bet) som finns till fina 2,14. Jag tänker ändå att om jag är rätt ute med mina tankar så vill jag hellre sitta och jobba rak vinst till fint odds när jag inte håller krysset speciellt troligt.

Jag gillar även över 2,5 i matchen till runt 2 men när nu Verona ska helt förlita sig på Henry framåt så känns det lite väl osäker värdemässigt när jag väljer vilket spel jag ska skriva om.

Frosinone blåser på fullt framåt och kör över ett utsålt Verona!

Speltips Verona – Frosinone: Frosinone -0,5 @ 2,98 på Pinnacle

/Laangnils