Borgs Bästa

Villarreal – Marseille

Marseille har prio på helgen – och fyra att gå på!

Spel:  -0.25 Villarreal
Odds: 2.02
Sajt: BET365

📌 Rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) här!


Marseille har prio på helgen – och fyra att gå på!

Villarreal har vaknat till i LaLiga och har åtta raka (4-4-0) utan förlust i ligan med tre raka segrar i de senaste. I helgen vände man fint mot Betis (b) efter två underlägen och kunde vinna med 3-2.

Det spanska laget kom helt snett på det i första mötet mot Marseille. Lätt att säga att bekante Alberto Moreno fick två gula kort och de hade en gubbe mindre. Men han fick sitt röda när det stod 0-4 så dålig ursäkt. Matchen avgjordes i första halvleks sista 20 minuter då fransmännen fick göra tre mål.

Marseille har ryckt upp sig i Ligue 1 och går nu för Europaplatser. Tre raka segrar. En pinne upp till Conf L-plats och tre till EL-plats.

I helgen väntar tuff bortamatch mot Rennes som ligger på placeringen bakom (tre pinnar bakom). Sen väntar tre raka matcher mot topp 6-lag vilket gör denna match extra viktig.

Nu har Marseille 4-0 att gå på från första mötet. Svårt se man måste mönstra absolut bästa startelvan, när viktig ligamatch väntar. Samma gäller chansa med spelare som har småskavanker.

Borde då inte Villarreal tycka det är tröstlöst spela denna match? Kanske, men samtidigt ansvar mot hemmasupportrar och upprättelse från första mötet. I LaLiga skvalpar man i ingenmansland och har Valencia (h) på söndag.

Självklart har oddsmarknaden tagit hänsyn till förutsättningarna. Tycker ändå det är högt på hemmalaget och spelar Asian Odds -0.25 till 2,02 hos Bet365.

📌 Rygga med upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) här!

Chatta