Fotboll-speltips

VM-final boostar!

Boost på målskyttar och respektive lag i VM-finalen!

Vi har en väldigt spännande VM-final att se fram emot, oddmässigt står lagen i princip helt lika. Vill du krydda spänningen lite så har Lucky plockat fram två boostar på målskytt och att målskyttens lag ska vinna. En boost för respektive lag, så det är bara att välja sida eller gardera upp och spela båda. Jag har räknat på båda spelen och värde finns på båda sidor. Vi börjar med Messi målskytt och vinst för Argentina efter ordinarie matchtid. Att Messi gör mål står i tre gånger pengarna på marknaden och Bengan har uppskattat att om Argentina leder med 1-0 står de i 1.55 att vinna. Det ger oss det korrekta oddset på 4.65, vilket ger oss ett smarrigt värde då Lucky boostat spelet till 5.40!

På andra sidan så ska Mbappe göra mål för Fransoserna och Frankrike ska vinna på ordinarie tid. Mbappe som målskytt på marknaden står i 3.40 och eftersom det är jämna odds är Frankrike vinst med 1-0 också estimerat till 1.55. 5.27 får vi det korrekta oddset till och Lucky bjuder på 5.70.

Lucky har även en fin välkomstbonus, dubblar du inte dina pengar inom 24h så får du tillbaka insättningen på 100kr. Signa upp här.

Speltips: Mbappe att göra mål och Frankrike vinner under ordinarie tid.
Speltips: Messi att göra mål och Argentina vinner under ordinarie tid.
Chatta