Borgs Bästa

Watford – Preston

”Prästen” hoppas på kontakt med högre makter!

Spel: Preston -0.5 
Odds: 3.65
Spelstopp: 6:e April 16:00
Sajt: Pinnacle Sports


Spela till högst odds på Pinnacle Sports HÄR!

När Watford fixar bortaseger mot Birmingham och har ledningen både mot Leeds och West Brom (båda slutade 2-2) då tror man på ett Watford i form och bra chans ta en av Play Off-platserna. Precis vad man sa innan säsongen.

Men i realiteten så har man bara två segrar (mot topplagen Birmingham och Rotherham…) på de 14 senaste ligaförsöken och man har i omgångar sumpat chansen att nå en placering bland de sex första.

Laget är dessutom sunkiga hemma på Vicarage Road och ligger på 21:a plats i ligans hemmatabell. The Hornets ligger i mitten av tabellen och den inspirerande moroten kan ju vara att försöka hamna på övre halvan med sex omgångar kvar…

Preston. Laget ingen gillar. Många har väntat på deras riktiga tapp i tabellen, men det har liksom aldrig kommit. Små formsvackor, men man har mäktat med hålla sig top 10 och med 18 poäng kvar att spela om har man en chans nå top 6.

Förlusten mot Birmingham (b) i måndags var riktigt onödig. Annars hade man haft bra häng på Norwich, som har den sista PO-platsen. Eftersom The Lilywhites är en hängmatch bakom så skulle det i teorin vara två pinnar upp till gulgröna laget.

Här måste bortalaget gå rakt ut för tre poäng! Preston toppar inga statistiklistor och spelar ingen skönfotboll. Kan man bara hålla tätt mot Watford inledningsvis så kommer hemmalaget vika ner sig på ett eller annat sätt. Så har det sett ut i de flesta av deras matchen.

Inga skyddsnät. Jag spelar Preston att vinna hos Pinnacle. Här gillar jag odds från 3,65 och uppåt. Jobba, Prästen!

Spela till högst odds på Pinnacle Sports HÄR!

Chatta