Padel speltips

WPT Santander

World Padel Tour Santander

Fernandez/Diestro vann första set men sedan tappade de sista två seten med 4-6, 2-6. Ändå ganska nära att 6-oddsaren gick in, men tyvärr inte denna gång. Nya tag och inför dagens kvartsfinaler har jag hittat två spel som jag gillar!

Las Heras/Virseda vs Sainz/Marrero

En på förhand jämn match där bolagen valt att göra Sainz/Marerro till knappa favs, vilket kanske inte är så konstigt om man främst ser till ranking. Men med nuvarande spel och form så tycker jag att det borde vara tvärtom. LasHeras/Virseda körde över en tuff motståndare i Navarro/Jensen idag vilket ändå imponerar. Dessutom pressade de världsettorna till 3 set förra veckan i Amsterdam. Kollar vi dessutom inbördes under året så är det 4-1 till LasHeras/Virseda, vilket såklart är skönt att ha ryggen. Gällande Sainz/Marrero så trivs de mindre bra på dessa långsamma underlag där Marerros hårda slag blir enklare att försvara sig emot. De hade det dessutom tuffare än väntat mot Mesa/Rufa tidigare idag där det blev en tuff 3-setsmatch. 2,10 i odds som vi hittar hos Bet365 tycker jag är riktigt bra här!

Speltips: LasHeras/Virseda till oddset 2,10 hos Coolbet (Spelstopp kl 10:00)

___________

Stupaczuk/Lima vs Navarro/DiNenno

Detta är Navarro/DiNennos sista turnering tillsammans och visst vore det väl härligt om de kunde avsluta ett riktigt bra samarbete på bästa vis genom en turneringsvinst. Dock känns det ganska långsökt med tanke på hur det ser ut på banan, där Paquito stundals inte bryr sig nämnvärt. Och känslan är att det har smittat över lite på DiNenno den senaste tiden, vilket antagligen ledde till att det var just han som tog initiativ till att avbryta samarbetet redan efter den här turneringen. Hursomhelst såg jag Paqu/Dinenno igår mot Cepero/Moya med 6-4, 6-0, en match som de gick in för halvhjärtat inledningsvis innan de växlade upp lite i andra set. Men mot ett sånt här motstånd gör Paqu lite som han vill och har råd att spela enbart ”kul” padel med diverse snygga och publikfriande slag. Hursomhelst så möter de nu Stupa/Lima i sin kvartsfinal, ett lag som verkar vara i fin form, och som vunnit hyfsat komfortabelt mot bra motstånd i sina två första matcher i den här turneringen. Det långsamma underlaget passar dem dessutom perfekt, där de kan spela lugnt försvarsspel så länge som krävs. Oddsen är helt jämna i den här matchen…men min tro är att det här är Pacu/Dinennos sista match tillsammans. Troligtvis kommer vi få se många roliga bollar med en glad Paqu på banan, men jag tror inte de orkar med att ta jobbet som krävs för att slå ett formstarkt Stupa/Lima.

Speltips: Stupaczuk/Lima till oddset 1,91 hos svs (Spelstopp kl 17:30)

 

/Goding

Chatta