Stryktipset League med Stugan

Stryktipset League – Vårligan

Stryktipset League – Vem är bäst på stryktipset i Stugan?

Förutom den stora tävlingen med fotbollsresa on top så har vi även en veckotävling i Stugans Stryktipset League, få flest rätt på lördag och du vinner en mycket fin Stryktipspodden tischa!

Nu kör vi Stryktipset League igen, med återigen magiska priser. Förstapris en fotbollsresa till England med Stugan, hopps det kan bli av till hösten. Ta chansen att få häng med Bengan, Giganten och Co till självaste England och få se högklassig fotboll. Det kostar dig inget att medverka.

I åtta veckor (gratis deltagande) kör vi och den med flest rätt vinner efter dessa åtta veckor. Det fina i kråksången är att man får räkna bort de två sämsta veckorna, alltså, du kan sumpa eller gå för det i hela två omgångar, på så sätt kan man spela för lite mer utdelning än i vanliga fall. Denna runda kör vi 192 raders, alltså 192kr per omgång om du också vill lämna in ditt systemet. Det är magiska priser i potten så detta får du inte missa helt enkelt!

Priser i Stugans Stryktipset League:

1:an Fotbollsresa med stugan till England
2:an Stryktipspoddenhoodie + Keps.
3:an Stryktipspoddens keps

Klicka här för att delta i Stugans Stryktipset League!
Alternativt sök på Liga id: 9212D4

Stryktipset League med Stugan startar lördagen den 3:e april 2021

Lycka till och hoppas på många 13-rättare men mysiga utdelningar! Redan till nu lördag, passa på att lyssna på Stryktipspodden som ger dig en massa go information inför lördagens kupong.

//Bengt Sonnert