Perrymejsens Blogg

Superstar Saturday!

Jag har slagit nytt rekord i mängd streamande det senaste. Streamade lördag, sön, mån och onsdag. Det tar på en. Det ser kanske inte ut så men att streama är ganska krävande. I kombination med mindre sömn pga föräldralivet så gjorde detta att min energinivå sjönk avsevärt på streamen. Framförallt i måndags kände jag hur trött jag var under sessionen. Det hjälper såklart inte heller att resultaten uteblivit det senaste. En minicash i Millions Online mini main har varit största cashen (drygt 2k). Ett finalbord utöver detta har det blivit. I en annan Partypoker turnering, 215 KO Turbo. Tyvärr slutade det med en 8e plats.

Men, jag ser ljuset. Jag har fått en dundermöjlighet att investera i. Det är äntligen dags för Superstar Saturday aKa. Sonnert Challenge! Jag räknar givetvis med slakt och mycket whine från Bengan. Allt man kan önska sig helt enkelt.
Detta kommer äga rum nu på lördag på Partypoker. Vi kommer spela ett bord Texas HU och ett bord PLO hu. Hur gubben ska hinna med är nog för alla ett mysterium.

Vi kommer givetvis streama allt på Twitch så det blir verkligen en superdag, då detta blir en direkt förlängning på spellördag.
Vid sidan av headsupen kommer vi också ha ett Home Game. En 11$ KO precis som vi hade i söndags då Floet95 vann. Grattis!
Håll utkik i Facebookgruppen för mer info.

Jag planerar även att köra ett pass idag (torsdag). Ser fram emot finfina 320 Millions Online PLOn på Party. Finns även liten chans att jag utmanar Pappapoker i 3200$ Eventet…
Fredagen tillägnas familjemys och söndag blir givetvis fullproppad med Turneringar på diverse sajter.

En positiv sak har hänt pokermässigt iallafall. Vi fick bocka av rutan hjältekalle(herocall). Handen:


Detta är en spot som är lätt att bluffa alldeles för mycket i och värdebetta alldeles för lite i. Även om vi blockar missade färgdrag så finns det hundra andra drag att ha i med alla bommade färgdrag, dubbelpipor och hålpipor. Jag är inte ens säker på att våran motståndare värdebettar KQ här och då är det svårt att ha nog med händer att värdebetta med, för att kunna back upp att bluffa med AThh. Är det en bluff han ska stänga ner på river här är det just den här kombinationen. Han vill att jag ska ha Ess-höga färgdrag.

Kul att ha rätt! Men är man en så stor synstation som jag måste man ju ha rätt nån gång 😉

Vi närmar oss första bingoraden nu med 4 i rad på två ställen. Detta ska vi förstås försöka kriga in i veckan.

CU on Saturday!

Streamen hittar du här!

Chatta