The Festival Tallinn

The Festival Series med Coolbet

The Festival Series med Coolbet 27 Juni – 3 Juli i Tallinn.

Nu kliver Stugan in tillsammans med Coolbet och anordnar en smarrig satellit till The Festival Series i Tallinn nu på söndag. Återigen så kan ni räkna med övervärde då stugan och Coolbet kör någonting tillsammans. Med hela två paket garanterat och ett inköp på endast 20 euro. För er som inte varit på festivalen tidigare, så är det som ett mini WSOP med hela 25 olika spelformer samt turneringar i Blackjack, Sportsbetting och Roulette.

Utöver själva spelandet så erbjuds det massor med aktiviteter i form av Padelturneringar nästan varje dag, spelarparty, Gokart och flera andra aktiviteter på stan. Så det är det perfekta eventet att ta med polarna eller flickvännen till.

Satellitinformation:
Namn:
Gambling Cabin x The Festival
Starttid:
Söndag den 19/6 19:30
Inköp:
20€ + Re-entry
Late reg:
12 nivåer (90 minuter)
Garanti:
2 Paket till The Festival värda 1125€ styck (Hotell 5 nätter + Inköp i Main Event)

Utöver denna satellit, så kör Coolbet dagliga så kallade ”Freebuys” som är gratis att gå med i, där sedan möjligheten till rebuy för 2€ finns. Här garanteras två stycken 20 Euros-biljetter. Det är första steget i någonting som kallas för Coolbet Passport, där man i finalen kan vinna ett paket till valfritt Coolbetevent värt 1300€. Ett utmärkt sätt att ta sig till festivalen för en billig peng!

Öppna konto hos Coolbet här och få 100% upp till 500kr i form av en sportbonus!

Spelschema för The Festival Series:

Franke & Mau om Festivalen: Vi är stolta över uppslutningen i Bratislava (hela 621 entries) och räknar med klart mer folk i Tallinn baserat på antalet sålda hotellrum. Det här kommer bli otroligt kul!

Vill ni läsa mer om The Festival Series, så finns det hur mycket information som helst här på The Festivals hemsida!

Vi ses i Tallinn!

Chatta