Topptipset bild

Topptipset 26/11

Tisdagen levererar ett Topptips utöver det vanliga. Till att börja med så går goe Champions League in i gruppspelets näst sista runda. Dessutom är bongen kryddad med 250 loppor i extrapengar. Mindre system med högre radinsats är att föredra på denna favoritbetonade kupong!

Spela Topptipset med Stugan HÄR!

Spelstopp: 20.44

1. Real Madrid – PSG 1
Santiago Bernabéu slår upp portarna för en gruppfinal av celebert slag. Mesta mästarna i Champions League fick sig en liten fransk lektion i Paris då Ángel Di María skojade brallorna av Marängerna. Efter det har Zinedine Zidane kammat sig, nåja, och fått Real Madrid att se ut som Real Madrid igen. 6-0 mot Galatasaray följdes upp med 4-0 borta mot Eibar och 3-1 hemma mot Real Sociedad. PSG toppar CL-gruppen men har generellt sett inte sett lika dominanta ut under hösten som tidigare under 10-talet. Thomas Tuchels trojka har blivit lavetterade av dänggäng som Dijon och Reims. PSG har besökt Bernabéu vid två tillfällen senaste fyra åren, båda gångerna har grodätarna åkt hem med smaken av torsk i gomseglet. Ettan lockar mest!

2. Juventus – Atlético Madrid 1
Nästa manskap från Madrid går under smeknamnet Madrassmakarna. Kanske finns en koppling mellan smeknamnet och Diego Simeones stora dragningskraft att klämma på sin pung inför miljonpublik. Simeone blev alldeles till sig i trasorna av att slå Juventus med 2-0 i vårens Champions League-slutspel. Vad den argentinske testikelteknikern hade glömt var att det återstod en halva av dubbelmötet och att “Den gamla damen” har en portugisisk pungkrossare i sitt stall. Cristiano Ronaldo fick som vanligt sista ordet med sitt hattrick här i Turin och Juve avancerade tack vare 3-2 totalt. När dessa gäng lottades i samma grupp denna höst hade Simeone en chans till revansch men Atlético Madrid hade flax som löste en pinne hemma mot Juventus. På italiensk mark ska den obesegrade gruppettan ha väldigt god chans till att drämma ner ännu en spik i Simeones brallor. Juve har 12-1-0 sedan mötet med Madrassmakarna. Strecken sitter sunt och ettan räcker långt.

3. Tottenham – Olympiakos 1
Britter och greker ska stångas i London denna tisdagsafton i november. Och även här finns en portugisisk huvudrollsinnehavare. José Mourinho är tillbaka i det brittiska rampljuset efter att ha klivit in som boss för Tottenham. Mourinhos första match med nya gänget såg ut som en ren saga när Spurs gick upp till 3-0 i helgens derby mot West Ham men motståndarna hamrade sig in i matchen och 3-2-segern plockades med blotta förskräckelsen. Olympiakos är ett lag som kräver respekt, det borde Tottenham vara varse efter mötet i Pireus som slutade 2-2. Grekerna har bara förlorat två av sina senaste 15 bortamatcher och tvåan betalar för bra för att nonchaleras. Helgardera och jobba in en torskmåltid för Mourinho!

4. Manchester City – Shakhtar Donetsk 1
Pep Guardiola har käkat torskmåltid på Etihad vid ett enda tillfälle under 2019. Det var när Wolves kom hit och rånade den spanske filosofen. Kalenderårets fyra Champions League-strider på denna arena har slutat med idel segrar och den totala målskillnaden 18-4. Shakhtar Donetsk är ett svagt bortalag och hade inte ens en suck i den egna hemmaborgen när den ljusblå slåttermaskinen kom på besök. 3-0 slutade den duellen i Guardiolas favör och när Shakhtar kom till Etihad förra säsongen fick de en 6-0-lektion i julklapp. Ettan är gjuten i Peps hundögon.

5. Crvena Zvezda – Bayern München 2
Niko Kovac har inte bara käkat torsk senaste veckorna, han har käkat en knogmacka serverad av Bayerns boss Karl-Heinz Rummenigge. Att förlora med 5-1 mot Frankfurt var tydligen inte okej trots att Kovac lotsat männen från München till bland annat en 7-2-show borta mot Tottenham. Assistenten Hans Flick har lotsat Bayern München till tre raka segrar och under hans ledning har inte laget släppt in en enda balja. Crvena Zvezda lär inte avancera i den här turneringen, serberna har släppt in nio mål mot Spurs på två möten och tre mot Bayern i första mötet. Det mest troliga är att tyskarna får ha likadan lekstuga som Tottenham på Balkan. Trygg tvåa!

6. Atalanta – Dinamo Zagreb 1
Nästa boys från Balkan beger sig till San Siro med fem pinnar på sitt CL-konto. Det är dock hemma på mäktiga Maksimirstadion som kroaterna gör sina framsteg, på bortabana trivs inte Dinamo Zagreb alls lika bra. Atalanta gjorde en suverän prestation förra säsongen och hade vissa förhoppningar inför detta gruppspel. De blåsvarta fick en katastrofal start med trippla torskar. Poängplock krävs i resterande rundor och det började bra med att Atalanta delade på skörden när Manchester City kom på besök. Italienarna hade säkerligen segrat mot Shakhtar om inte Ilicic bränt sin straffspark. När ettan erbjuder gyllene värde finns ingen anledning att inte ta rygg på The Goddess!

7. Huddersfield – Swansea X
Man kan inte bara hålla på med glitter och glamour på en tisdag, vi måste även dyka ner i benbräckarnas verklighet också. Huddersfield slungades ner från Premier League med buller och bång i våras, i upptakten av hösten såg The Terriers ut att vara på väg i hissen ner ytterligare en division. Men Hudds har bromsat förfallet och placerar sig åtminstone med tre pinnar marginal till giljotinen. Swansea befinner sig mycket högre upp i tabellen, playoffplats är ett faktum för gästerna efter 17 omgångar. Mest imponerande är Svanarnas facit på resande fot där de är ensamma om att inte ha trampade i klaveret än. Hudds lirade oavgjort i sin senaste hemmamatch, Swansea lirade oavgjort i sin senaste bortamatch och båda lagen lirade oavgjort med varandra i senaste inbördes. Det luktar onekligen kryss. Med en tydlig eftersmak av tvåa.

8. Reading – Leeds 2
Marcelo Bielsa har sin vana trogen piskat sitt lag till ett extremt väloljat kollektiv. Bielsas Leeds ligger tvåa i The Championship och levererar på en hög nivå hela tiden, tre raka triumfer är en härlig ryggsäck inför trippen till Madejski Stadium. Reading har inte en lika rolig bakgrund, 1-0 i baken blev det mot Brentford i helgen och värdarna är fast förankrade på den nedre halvan av tabellen. Bielsa piskade sina påfåglar till en 3-0-triumf på denna arena förra säsongen. Håller sig tvåan under 50 procent innehåller den för mycket värde för att inte spikas.

Stugans superspik

Manchester City
Lag efter lag kommer till Etihad och får sina fiskar varma, senast i raden var Frank Lampards frejdiga Chelsea. Ska Shakhtar få annat än varma fiskar efter att ha fått spö med 3-0 i Ukraina?

Stugans kupongrensare!

Olympiakos
Ingen har glömt att Tottenham fick spö med 7-2 hemma mot Bayern München. Spurs har även torskat hemma mot Newcastle under hösten. Olympiakos har också god chans att lämna norra London med glada miner till suverän avkastning!

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se