Trav med stugan bild

V75 Halmstad 14/3

Trista tider just nu men travet kör än så länge på om än utan publik på banorna. Kul att det finns någon form av sport att roa sig med mitt i all bedrövelse och tristess som just nu råder.

Halmstad kör en ganska rolig och hyfsat spelvänlig V75-omgång med någon kall storfavorit. Är man dålig på trav och inte vill köpa en andel så kan vi starkt rekommendera Challenge på Svenska Spel som har Rullpott (77k) den här veckan till sin travomgång som baseras på V75-loppen. Omsättningen brukar inte bli så hög och det är matematiskt ofta nästan, eller strax över 100% tillbaks till spelarna.

Travet kommer även få lite större utrymme i morgondagens stream hos Gambling Cabin på twich. 14.30 sätter vi igång och i brist på allt annat så blir det mer sköna travlir i det numera massiva travutbudet som finns på Svenska spel/ATG. Det blir även roliga storys och allmänt skönt tugg.

Här kommer vår analys

V75-1
Favoriten 3 Rexine 32% känns okej. Dock så presterar Bo Westergårds hästar ojämnt och uppgiften är helt annorlunda mot senast. Dessutom har jag ett måste-streck. 5 Sunday Sonata 16% är jag väldigt förtjust i. Hästen har verkligen utvecklats under vintern och var riktigt bra i en Klass ll-final som Il Duce Boko vann för en månad sen. Sedan dess har hon varit sjuk en period men tränat på bra efter det. Denna gången är det barfota runt om för första gången och jag känner mig confident på att hon är med och gör upp om det. Förstastreck!

V75-2
Ser 10 Maestro Crowe 46% som favorit. Min första tanke var att gardera då hästen helt klart är osäker. Men efter att ha lyssnat på surret och ”ingen” går på hästen så spikar jag honom på de flesta systemen. Visst, han är osäker men jag tror att voltstart är ett plus, så kan Erik smyga igång honom. 3140 meter är otroligt utslagsgivande och känslan är att han är överlägsen kapacitetsmässigt, många hästar i fältet är orutinerade och för att då klara distansen så måste man vara något extra. Petri Puro sa att han hade ändrat på lite saker senast vilket gjorde att han var mer med i matchen. 46% är mycket just nu men många går emot och procenten kommer sjunka. Jag blundar i 2900 meter och hoppas att han är i bild när jag slår upp ögonen. Är han med då så är det toppchans. Jag har full förståelse om man vill gardera, ska man göra det så är 4 Springbank 11% det givna motbudet. Hästen är också stark och bör gynnas distansen även om spåret är ett frågetecken.

V75-3
En skön gulddivision. Favorit är 8 Disco Volante 56% som är en riktigt vass sprinter. Dock så finns det risk att spåret ställer till det även om det också finns på kartan att han når spets efter 200 meter. Det är många startsnabba invändigt och jag spelar på att favoriten får ett mardrömslopp, och garderar. 7 Night Brodde 14% vet vi inte riktigt taket på ännu och skulle han komma till spets så tror jag att loppet är över. Kusken Marc Elias har ett mål, att hålla ut Disco. 2 Zack’s Zoomer 13% är lite blöt men ska gå barfota och med jänkarvagn, ändringarna gör honom intressant. Det känns nästan heltäckt med de tre.

V75-4
Ser Robert Berghs blivande klassklättrare 14 Vikens High Yield 30% som favorit. Det är rätt favorit och jag betalar mycket för honom men det finns ett till som jag verkligen vill ha med. 9 Tyson Dimanche 11% har ett lopp i kroppen efter vila. Han är bra i grunden och nu när det vankas barfota runt om och jänkarvagn så måste han bara med. Dessa två är ett tänkbart lås just nu.

V75-5
Ser en bra favorit I 5 Four Guys Dream 57%. Det är inget snack om saken att detta är en riktigt bra häst som lär gå en bit upp i klasserna om han får vara hel och frisk. En tänkbar spik men jag tvekar ändå lite då loppet är bra. 9 Look Håleryd 5% har lopp i kroppen, är ganska bra för klassen och ska maxas i balansen. 12 Tengil Face är så pass bra i grund och botten att det kan då trots att hästen har spår 12. 3% smakar fågel.

V75-6
En ganska ihålig Silverdivision. 1 Martin de Bos 25% gillar jag skarpt som individ. Spår 1 är lite lurigt men hästen går med helstängt huvudlag och jag tror att risken/chansen är god att han håller spets. Gör han det är segerchansen mycket god, dock så är 8 Kung Edward en katapult från start och kan lugga 1 på spets. 3 Grainfield Eden 32% är vinterns häst på V75. Barfota nu gör att det inte går att dissa honom, kan vara den som tar över spets om 8 spetsar, men kan såklart vinna från alla positioner, vilket intryck på slutet!
2 Sevilla 24% ska gå med jänkarvagn för första gången i Lövgrens regi. Det kan bli vad som häst, galopp är sannolikt men det finns även på kartan att han blir hur bra som helst. Tar man dessa tre så spelar man lite 1X2. Ingen av de rensar då alla är jämnspelade. När jag ändå garderar så är det troligt att jag petar dit 7 Nicky Flax 6%. Han var grymt näst senast men bara okej senast. Nu blir det barfota runt om och även om det är vingelrisk så kan det gå.

V75-7
Kommer gå undan från start, 4 Adde S.H. 24% är den med störst segerchans men det får inte häxa och här är han ändå bara en av många. 2 Jefferson Dotcom 21% är den troliga ledaren men är lite vek sista biten och ingen man heller håller i handen. 9 Eldorado Mearas 9% den den av de mindre spelade som sticker ut lite. Perfekta startryggar och med rejäl körning så kliver han in i handlingen lagom till att loppet ska avgöras.

Lagen som vi kör på andelsspelet:
Streamsystemet – Live: 150kr (öppnas lördag)
Gambling Cabin Small: 55kr
Patric Skoglund Unik: 399kr
Patric Skoglund V75: 199kr
Patric Skoglund lill: 88kr
Neves Unika V75: 399kr
Neves Nötiga V75: 200kr
GC Challe 250: 250 kr
GC Challe 100: 100kr
Challe chansar: 99kr
Skägget Tarv: 150kr
Coach Sten: 100kr
Miljonmannen: 500kr
Danne Däck V75: 99kr

Ha en trevlig kväll och håll er friska

/Neves

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta