Över 5.5 mål shlbild

Växjö-Frölunda

Spela på Över 5,5 Mål

Speltid: 19:00 Tisdag
Odds: 2,35
Spelbolag: Fastbet

Äntligen är uppehållet slut och det är dags för SHL igen. Ett fint möte mellan ett lag som börjat tungt, men börjat hitta rätt i spelet. Blev dock totalt rånade på tre poäng precis innan uppehållet mot Brynäs efter en grov domarmiss. Frölunda då, jo de tickar på fint och behövde verkligen det här uppehållet efter ett hårt dubbeljobbande med CHL.

För er som inte följde deras sista batalj, så lyckades de med något smått mirakulöst mot Biel. De släppte alltså in 3-2 i andra mötet med fyra minuter kvar, i en match där de behövde vinna med ett mål för att ta det hela till förlängning. Rogga Rönnberg ryckte målvakten gånger två, fick utdelning och avgjorde sen i övertid.

Till spelet: Det är egentligen inte så avancerat. Två lag med stor offensiv kapacitet och ett felsatt odds. 2,35 på Fastbet & 2,30 på Bethard just nu. För mig är det här nära en coin flip.

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta