Vinnare reduceringstävlingen

Vo94 vinner Reduceringstävlingen!

En vacker Reducerad rad av Victor aka ”Vo94” i tävlingen.

För ett par veckor sedan drog Bengan igång en tävlinga som gick ut på att bygga lite större rader via vårt reduceringsverktyg. Det hela slutade med att Max4Joy satte Stryktipset för över miljonen, följt av att Victor knåpade ihop en otroligt vacker rad på Europatipset. Efter att samtliga matcher hade spelats färdigt visade det sig att vi hade noll vinnare, vilket innebär att han hade varit ensam på 13-rätt. Det hela belönas förutom priset med att bli ny spelläggare i stugan. Så redan denna vecka kan ni haka på Vo94´s reducerade system till europatipset här: 58kr andelen. Vi ställde ett gäng frågor till Victor för att lära känna honom lite bättre.

Kort presentation av dig:
Mitt namn är Victor Olsson och för de som följer streamsen, så nickar jag Vo94 på Twitch. Jag är 28 år, kommer från Stockholm och ser nästan allt från Allsvenskan och Premier League. Utöver fotbollen följer jag Formel 1, NBA och en hel del E-sport. Viket också är marknaderna jag är mest intresserade av. Jag spelar även en del poker.

Vilket är ditt favoritlag?
Favoritlaget är AIK och Boston Celtics

Det vinnande systemet var ju såklart otroligt snyggt, hur gick tankarna inför omgången?
Otroligt rolig tävling till att börja med, bra introduktion av reduceringsverktyget för många i stugan. Jag gillar Dybbans snack om slalombana: Våga ta några svåra spikar, plocka bort några favoriter och gå emot både kioskgubbarna

Hur ser strategin ut som spelläggare i stugan?
Min strategi som spelläggare är att hitta kombinationen av värdespikar och skrällar. Genom att blanda följa statistik, oddsutveckling och en gnutta magkänsla. Jag gillar att gå hårt ut med mindre system. Både matematiska och reducerade system.

Den vinnande Raden:
Europatipset reducering

Framöver kommer ni kunna hitta Victors system på vår andelssida. Stort lycka till från oss i stugan och grattis till segern i tävlingen!

Vårt reduceringsverktyg hittar ni här

Chatta