Watford – West Ham

76


SPEL

Speltid: 16.00 Lördag
Odds: Watford -0.25 @2.0
Spelbolag: Leovegas

Bengans Early Bird

Spel: Watford -0,25 @2,0 Leo Vegas.

Jag har hittat en early bird som jag tänkte det är lika bra att lägga ut.

Watford har fått en katastrofstart och förlorat de två första matcherna. Senast gjorde de dock en bra insats borta mot Everton och borde nog fått med sig en pinne. Inga skadeproblem vad jag vet och truppen ser intakt ut.

West Ham startade med en sån kall elva senast så jag var säker på att de skulle få det tufft mot Brighton. Men med mycket tur så knep de en pinne och jag missade 13 rätt. Dock var de totalt utspelade av Potters gäng och något måste hända innan West ham lämnar för mycket mark bakom sig.

Här får vi ett otroligt fint odds på hemmalaget. Watford är enligt mig klart bättre laget just nu och med hemmaplansfördelen så borde de vara större favoriter. Den försiktiga kollar in elvorna men jag tror att spelet är bra hursomhelst!

//Bengan

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Senaste speltipsen