25/8 WCOOP Update

Fick uppleva en rejäl besvikelse idag. Var 1/25 i en 1k med 175k USD till vinnaren och slutade 20a. Jag kände mot slutet att jag inte alls var i rätt mindset. Jag fokuserade allt för mycket på resultatet och alldeles för lite på utförandet, vilket är det enda man kan påverka. Fick såklart inte riktig hjälp av kortleken men gjorde något dåligt spel som kostade mig också. Serierna är långa och förhoppningsvis kommer det fler chanser för riktiga superklonks 🙂
Turren jag pratar om var den vi baggade på streamen med 85 kvar.

Det var en riktigt kul stream i tisdags. Tyvärr ingen lycka i de dag2 vi hade då (215 HORSE och 1k Bounty). En 16e plats i 1kn som bäst. Men det är kul att spela och jag får bygga stackar i många turrar. Förhoppningsvis leder det till något snart 🙂

I övrigt fick jag se Skagge med ett av hans största skott i livet nyss. Samma turre som jag var djupt i fast i 109$-versionen. Efter väldigt mycket drama slutade det på en 6e plats av över 6k startande för lite drygt 14k$. Väldigt blandade känslor över en sån score såklart. Men ändå så är ett stort GRATTIS på sin plats.

I skrivande stund är klockan 01.30 natten till torsdag och jag har två turrar kvar. WCOOP 19-L och WCOOP 19-M. Det är 5$ och 55$ rebuy. Igen av dem är jättespännande än men åtminstone ITM i lilla.

Spelat de flesta dyra idag, inkluderat 2k NLH och 3 kulor i 1K PLO. Ingen lycka i dem tyvärr…

Ni får ursäkta det väldigt informativa inlägget. Men det är så det kommer se ut under WCOOP/WPT då jag varken har tid eller kraft att göra annat. Hoppas det uppskattas ändå 🙂

Chatta