StryktipsPanelen

Helgens spikar & drag på Stryktipset!

Vi har en riktigt härlig mix av ligor på helgens stryktipskupong. Extra trevligt med 13 miljoner jackpot dessutom!

Rygga gubbarnas system till helgen här – 87kr andelen (Reducerat)


Hyltan
“Guldgrävaren från Jönköping!”

/ Viktor ”Hyltan” Hylten

🔨 Helgens Spik: Nottingham Forrest

Två desperata bottenlag får mitt förtroende under helgens drabbningar. Nottingham Forrest har inte gjort många lyckliga med sitt bortaspel under säsongen, men här får dem mitt fulla förtroende. Värdarna Sheffield United är redan klara för nedflyttning och i mitt tycke också spelmässigt ligans svagaste lag. Skadeläget är fortsatt katastrof hos värdarna och motivationen är icke-existerande. Gästerna har huvudet precis ovanför ytan och kommer slåss med allt dem har för tre pinnar på Bramall Lane. Firma Elanga/Wood ska kunna vålla riktiga problem för hemmaförsvaret och jag tror att vi får se en sällsynt bortaseger!

🔍 Helgens Drag: Burnley

Vincent Kompanys gäng har kommit igång på spurten och plockat poäng fyra av fem matcher. Frågan är dock om ”The Clarets” kommer orka hela vägen in i mål. Om det ska bli Premier League även nästa år så är poäng i denna match ett måste och undertecknad gillar utsikterna då ett oerhört ojämnt Newcastle står på andra sidan. Skatorna från norr har rejält häng på Europaplatserna, men spelet hemma/borta är som natt och dag. Gästerna är ett av ligans svagaste bortalag och har endast gått segrande från fyra av sexton matcher denna säsong. Här tror jag att Howes gäng går på ännu en landmina då ett desperat och fysiskt Burnley inte kommer ge en millimeter gratis. 1X är av största vikt på Turf Moor!

📍 Mina andelar hittar du här!



“Stugans ensam vinnare på Europatipset för 1.6 miljoner kronor!”

/ Lucas ”Burre” Burns

🔨 Helgens Spik: Manchester City

City går för ännu en serieseger och här tänker jag inte bli långrandig. Vinner de resterande matcher så vinner de ligan och när de tar emot Wolves på The Etihad är mina tankar att detta inte kommer bjuda på särskilt mycket dramatik. Wolves har inget att spela för och verkar ha tagit på sig flipflopsen, solhatten och är redo för uppehållet om några veckor. Här krånglar vi inte till det. Spikad etta i Manchester!

🔍 Helgens drag: Peterborough

Playoff-semi i League one och det är två helt klart jämna lag som möts här men i mitt tycke en liten fördel till Peterborough rent kvalitetsmässigt. Med bättre underliggande statistik, högre slutposition i tabellen och en starkare trupp rent offensivt tror jag på högersidan. Nu är det ju play-off och dessa typer av matcher tenderar ju att bli tajta – speciellt i första matchen. Därför tror jag inte på någon direkt överkörning och tror att bortalaget är nöjda med kryss till andra mötet. Jag tror också att oddset kommer att jämna ut sig något mellan lagen och förhoppningsvis håller procenten på Peterborough runt där de ligger nu på 25. Jag tycker att x2 känns som en vettig lösning här!

📍 Mina andelar hittar du här!



“a.k.a Miljonmannen, satte Stryktipset för 1,2 miljoner!”

/ Matte Mr.Nocco

🔨 Helgens spik: Lazio

Vi börjar närma oss slutet av säsongen i Italien och omgång 35 framför oss. Monza – Lazio spelar om int jättemycket. Monza ligger stabilt kvar i Serie A inför nästa säsong, vilket Lazio också gör. Lazio slåss fortfarande om platserna som ger kval till Europaturneringar till hösten. Med 4 omgångar kvar har Lazio 4 poäng upp till Roma för en plats i Champions League gruppspelet, men försvarar redan nu en plats för Europa Conference League.

Lazios form är stark, med 4 vinster av 5 möjliga i ryggen, vilket såklart är meriterande för att fortsätta jobba på bra. Motivationen för att jobba sig uppåt i tabellen finns där, medan Monza kan slappna av mer och inte ta några onödiga risker med tveksamma spelare.

Det råder ingen tvekan på att Lazio har mer och spela för samt att de ljusblå har en bra bredare och starkare trupp.

Tvåan ser ut att bli ok streckad och just nu är jag bekväm med spiken till höger.

🔍 Helgens drag: Gubben i Uppsala

Fina Allsvenskan är med på kupongen och match nummer 6 spår jag bli målrik. Vi har Sirius som tar emot Häcken på Studenternas IP i Uppsala. Båda lagen har inte öppnat så starkt i år, utan Häcken ligger på en sjätteplats och Sirius en elfte.

Det finns en bra offensiv i båda lagen, Sirius har främst Salech som största offensiva hot, följt av en Milleskog på kanten. Häcken har flera offensiva hot i Layouni, Inoussa, Chilufya och Turgott.

Defensiven sitter inte för något av lagen och jag tror detta kommer bli väldigt öppet, där jag har svårt att ta ställning för en speciell sida att spika. Marknaden ger oss en överlina på 3.25 mål, vilket ger oss ett odds på krysset som ganska högt (3.80 ca).

Något av laget vinner matcher säger jag och lägger min halvgardering på etta & tvåa!

📍 Mina andelar hittar du här!

Lycka till i helgen med stryktipset!