Vågor bakgrund

Stugans Spelmagiker

Här har vi samlat alla magiker i Stugan som lägger speltips, andelar etc.

Bengt Sonnert
Bengt Sonnert
Bengt Sonnert@BSonnert
Läs mer
Stugans allfader, pappa poker, mr. Sonnert!
Dybbans
Simon Lindell
Simon Lindell@dybban
Läs mer
Dybban lever för poolspel och är förutom en given del av Stryktipspodden också poolspelsexpert för Expressen. Han hävdar själv att ingen kan slå honom på antal 13 rätt i Sverige.
Timothy Härold
Timothy Härold@TimothyHarold88
Läs mer
Timman är stugans pokerspelande hockeyexpert. Han är extremt noggrann med sitt spelande och med 12 år som pokerproffs i ryggen så finns det oftast en genomtänkt analys med i bilden när han kommer med ett spel.
Pontus Wernbloom
Pontus Wernbloom
Pontus Wernbloom@wernbloom
Läs mer
Pontus är vårt senaste tillskott i Stryktipspodden. Med flera års erfarenhet inom sportens värld. Med 356 klubbmatcher och 75 landslagsmatcher på kontot tillgör han ytterligare en dimension hos TGC.
Adam-Perleroth-Profilbild
Adam Perleroth
Adam Perleroth@Baselinebetting
Läs mer
Speltipsansvarig hos gamblingcabin.se med erfarenhet från spelvärldens alla hörn. Tidigare expert på tennis men på senare år omskolad till fotbollsrelaterat spelande.
Borg-Profilbild
Niklas Borg
Niklas Borg@niklasborg
Läs mer
Mer än 25 år i spelbranschen, både som spelare och ”på andra sidan bardisken”, med i spelindustrin när den gick över till online. Gästkrönikör i Expressen om spelbranschen generellt och sportbetting i synnerhet
Fredrik Boberg Profilbild
Fredrik Boberg
Fredrik Boberg
Läs mer
Bobby5k, Stugans bankman och hockeynörd! Tidigare pokerproffs som numera lägger all sin vaken tid, när inte familjen poppar på uppmärksamhet, till att följa sitt stora intresse, hockey!
Johan Dahl
Johan Dahl
Johan Dahl@JohanDahl4
Läs mer
"The man behind the camera". Med gedigen flerårs erfarenhet i produktionsvärlden redigerar Dahl Stugans alla podder, filmar och klipper all video content i Stugan. Driver och ansvarar för hemsidan.
Emil Höög
Emil Höög
Emil Höög@Hoogemil_
Läs mer
Emil är Stugans E-sports magiker. Men har även stor kunskap kring Superligan, innebandy.
Laangnils 2024
Laangnils
Laangnils@laangnils
Läs mer
"Laangnils" Johannes Hekkala är vår Serie A-expert med ett ständigt öga på italiensk fotboll. Här levererar han ett ständigt flöde av vassa rekar på Serie A, Coppa Italia m.m.
Kretz
Johan Kretz
Johan Kretz
Läs mer
Johan, som är en av stugans flitigaste krönikörer, har ett passionerat förhållande till systembygge och poolspelets matematik. Rader som är dömda att vinna mindre än de kostar får honom att börja gråta och ni kommer nog därför aldrig att få se honom spela oreducerat. Lägger andelsspel under namnet Team Klonk.
William Junifalk Profilbild
Junifalk
Junifalk@junifalk
Läs mer
William “Junifalk” Nystrand är stugans fotbollstokiga La Liga-expert, som redan sedan tidig ålder slaviskt följt den spanska fotbollen. Finns det värde i en La Liga match, kommer Junifalk att skriva och reka om det!
Burre Lucas Burns Profilbild
Lucas "Burre" Burns
Lucas "Burre" Burns
Läs mer
Stugans ensam vinnare på Europatipset för 1.6 miljoner kronor!
Jerry Perrymejsen Profilbild
Jerry Ödeen
Jerry Ödeen@jerryodeen94
Läs mer
Jerry "Perrymejsen" Ödeen är stugans tyngsta pokerspelare. Med Wsop-armband och ett gäng stora onlinetitlar i bagaget så är han just nu en av världens absolut bästa turneringsspelare.
Rejken
Rickard Riekkola
Rickard RiekkolaRejkens Bomber
Läs mer
Den 31-årige Luleå-bon är en fanatisk poolspelsnörd som gått den långa vägen och krigat in en unik kunskap om detta fantastiska spel. Och har med små medel jobbat in stora vinster. Från och med nu kommer ni kunna köpa ”Rejkens” andelar här hos Stugan. 
Gruvligan Profilbild
Gruvligan
Gruvligan@gruvligan
Läs mer
Den fotbollsälskande trion från Falun. Bergmästaren, CK och Kardiologen lägger poolspel i olika valörer, främst på Stryket och EU-tipset. I december 2021 rasslade det till ordentligt när 953 000 kr spelades in.
Patric Skoglund
Patric Skoglund
Patric Skoglund@patricskoglund
Läs mer
Patric Skoglund är legendarisk kommentator, programledare och reporter från travsändningarna i nästan 20 år. Patric har lagt tv jobbet på hyllan vilket möjliggör att han kan spela V75 och V86 med oss på The Gambling Cabin.
David Neves
David Neves
David Neves@DavidNeves123
Läs mer
David Neves har varit travintresserad sen han var 16 år och har jobbat flera år som TV-producent inom travet och spelexpert i travets TV-kanaler. Här lämnas hans unika system in varje ordinarie omgång.
Mattias Persson MP
MP
MP@mattiaasp7
Läs mer
Skåning med stort hockeyintresse, i synnerhet för SHL och Hockeyallsvenskan, två serier som jag också bevakat som journalist de senaste åren.
Mange
Mange
Mange@sungam79
Läs mer
Kommande säsong ska jag ge mig i kast med att skriva lite om mina tankar primärt kring hockeyallsvenskan och med det kan en och annan spelidé dyka upp.
Klabbe Profilbild
Klabbe
Klabbe@
Läs mer
Klabbe är vår nya skånska basketmagiker. Med lång erfarenhet inom oddsspel och poolspel valde han att för ett par år sedan allt mer specialisera sig på basketen och då framförallt poängspel i NBA.
Raffe Wadsmo R.I.P ❤️
Raffe Wadsmo R.I.P ❤️@Vadsmo
Läs mer
Ralf Vadsmo känd från trav-tv har en lång historik inom travet. Han började gå på Solvalla redan på 70-talet och såg Ego Boy vinna elitloppet 1973. Raffes travintresse har alltid varit stort och 2007 blev en populär travexpert i TV4.
Sten Solander
Sten SolanderCoach Sten
Läs mer
Sten har sysslat på med trav i precis hela livet, kanske inte så konstigt då han är uppvuxen 30 meter från Bergsåkers travbana i Sundsvall. Norrland och vinterbanor är en specialité och vad gäller brodd på såväl kallblod som varmblod är något som Sten har STENkoll på.
Skägget
Skägget
Läs mer
Skägget är uppvuxen 6 mil norr om Örebro, har spelat hockey under ungdomsåren och blev tidigt indragen i travet då farsan hans är mycket intresserad. Spelet på hästar började med små plats och vinnarspel, på den vägen är det.
Chatta