Vågor bakgrund

Stugans Spelmagiker

Här har vi samlat alla magiker i Stugan som lägger speltips, andelar etc.

Bengt Sonnert
Bengt Sonnert
Bengt Sonnert@BSonnert
Read More
Stugans allfader, pappa poker, mr. Sonnert!
Dybban
Simon Lindell
Simon Lindell@dybban
Read More
Dybban lever för poolspel och är förutom en given del av Stryktipspodden också poolspelsexpert för Expressen. Han hävdar själv att ingen kan slå honom på antal 13 rätt i Sverige.
Timothy Härold
Timothy Härold@TimothyHarold88
Read More
Timman är stugans pokerspelande hockeyexpert. Han är extremt noggrann med sitt spelande och med 12 år som pokerproffs i ryggen så finns det oftast en genomtänkt analys med i bilden när han kommer med ett spel.
Giganten
Sargon Rüya
Sargon Rüya@Gig4nten
Read More
Stugans superproffs, otroligt skillad på precis allt! Det är väldigt få som kan mäta sig med Gigantens talanger. -Det är svårt att vara ödmjuk när man är född med talang!
Bobby5K
Fredrik Boberg
Fredrik Boberg
Read More
Bobby5k, Stugans bankman och hockeynörd! Tidigare pokerproffs som numera lägger all sin vaken tid, när inte familjen poppar på uppmärksamhet, till att följa sitt stora intresse, hockey!
Emil Höög
Emil Höög
Emil Höög@Hoogemil_
Read More
Emil är Stugans E-sports magiker. Men har även stor kunskap kring Superligan, innebandy.
Henke
Henrik Emilsson
Henrik Emilsson@befriamig
Read More
Henke är den nördiga delen av hockeysatsningen. Alla spel som rekas är noggrant genomgångna och snurrade i modellerna. Hävdar själv att han tillhör toppen i Sverige när det kommer till rekare inom hockey.
Adam Perleroth
Adam Perleroth
Adam Perleroth@Baselinebetting
Read More
Speltipsansvarig hos gamblingcabin.se med erfarenhet från spelvärldens alla hörn. Tidigare expert på tennis men på senare år omskolad till fotbollsrelaterat spelande.
Kretz
Johan Kretz
Johan Kretz
Read More
Johan, som är en av stugans flitigaste krönikörer, har ett passionerat förhållande till systembygge och poolspelets matematik. Rader som är dömda att vinna mindre än de kostar får honom att börja gråta och ni kommer nog därför aldrig att få se honom spela oreducerat. Lägger andelsspel under namnet Team Klonk.
Patric Skoglund
Patric Skoglund
Patric Skoglund@patricskoglund
Read More
Patric Skoglund är legendarisk kommentator, programledare och reporter från travsändningarna i nästan 20 år. Patric har lagt tv jobbet på hyllan vilket möjliggör att han kan spela V75 och V86 med oss på The Gambling Cabin.
David Neves
David Neves
David Neves@DavidNeves123
Read More
David Neves har varit travintresserad sen han var 16 år och har jobbat flera år som TV-producent inom travet och spelexpert i travets TV-kanaler. Här lämnas hans unika system in varje ordinarie omgång.
Raffe Wadsmo
Raffe Wadsmo@Vadsmo
Read More
Ralf Vadsmo känd från trav-tv har en lång historik inom travet. Han började gå på Solvalla redan på 70-talet och såg Ego Boy vinna elitloppet 1973. Raffes travintresse har alltid varit stort och 2007 blev en populär travexpert i TV4.
Jerry Ödeen
Jerry Ödeen@jerryodeen94
Read More
Jerry "Perrymejsen" Ödeen är stugans tyngsta pokerspelare. Med Wsop-armband och ett gäng stora onlinetitlar i bagaget så är han just nu en av världens absolut bästa turneringsspelare.
Johan Dahl
Johan Dahl
Johan Dahl@JohanDahl4
Read More
"The man behind the camera". Med gedigen flerårs erfarenhet i produktionsvärlden redigerar Dahl Stugans alla podder, filmar och klipper all video content i Stugan. Driver och ansvarar för hemsidan och gör allt grafiskt ni ser i Stugan regi. Stort fan av Liverpool och Ferrari i Formel 1. Föredrar Pot Limit Omaha när det vankas Home Game på onsdagar.
Örnen
Örnen
Örnen
Read More
Ferit blev frälst inom travet när han följde med Giganten till deras hemmabana Mantorp utanför hemstaden Linköping. Sedan den dagen har Ferit följt travet på nära håll och förbereder sig för V75 ytterst noga.
Sten Solander
Sten SolanderCoach Sten
Read More
Sten har sysslat på med trav i precis hela livet, kanske inte så konstigt då han är uppvuxen 30 meter från Bergsåkers travbana i Sundsvall. Norrland och vinterbanor är en specialité och vad gäller brodd på såväl kallblod som varmblod är något som Sten har STENkoll på.
Skägget
Skägget
Read More
Skägget är uppvuxen 6 mil norr om Örebro, har spelat hockey under ungdomsåren och blev tidigt indragen i travet då farsan hans är mycket intresserad. Spelet på hästar började med små plats och vinnarspel, på den vägen är det.
Challe
Challe
Challe
Read More
Charles har på senare åren varit en av spelläggarna för The Gamblin Cabin med stor framgång. 780 000 kr är största vinsten som spelats in och även ett par andra större vinster. Men travet betyder mer än så, under sju år har Charles varit intresserad där senaste fem åren varit extra intensiva där trav konsumeras i stora mått.
Rejken
Rickard Riekkola
Rickard RiekkolaRejkens Bomber
Read More
Den 31-årige Luleå-bon är en fanatisk poolspelsnörd som gått den långa vägen och krigat in en unik kunskap om detta fantastiska spel. Och har med små medel jobbat in stora vinster. Från och med nu kommer ni kunna köpa ”Rejkens” andelar här hos Stugan. 
TWistbacka
TWistbacka
TWistbacka@twistbacka
Read More
Här kommer det nog nått intressant snart..
Junifalk
Junifalk
Junifalk@junifalk
Read More
William “Junifalk” Nystrand är stugans fotbollstokiga La Liga-expert, som redan sedan tidig ålder slaviskt följt den spanska fotbollen. Finns det värde i en La Liga match, kommer Junifalk att skriva och reka om det!
Syre profilbild
Marcus "Syre" Malmsten
Marcus "Syre" Malmsten@Marcusmalmsten
Read More
Här kommer det nog nått intressant snart..
Gruvligan Profilbild
Gruvligan
Gruvligan@gruvligan
Read More
Den fotbollsälskande trion från Falun. Bergmästaren, CK och Kardiologen lägger poolspel i olika valörer, främst på Stryket och EU-tipset. I december 2021 rasslade det till ordentligt när 953 000 kr spelades in.
Laangnils
Laangnils
Laangnils@laangnils
Read More
Här kommer det nog nått intressant snart..