Bomben andelsspel tips Bettingtips

Bomben 23/5 | 150K extra!

VM:s kvartsfinaler under torsdagskvällen finns med på Bomben och som en tredje krydda letar sig konferens-finalen mellan Dallas och Edmonton in. Lite lugnare tryck vad gäller tecken på tjeckisk mark för att därefter måla på bredare i Texas är melodin. När bongen dessutom är kryddad med 150.518 kronor finns det ingen anledning att stå utanför och titta på. Nu kör vi!

Spela gärna Bomben tillsammans med några av våra andelsläggare eller varför inte testa vårt reduceringsverktyg!

⏰  Spelstopp Bomben: 20:19
📈  Radförslag: 972kr

🚨  1. Sverige – Finland 3-2
Det är dags för Tre Kronor att ta sig an Finland i VM:s kvartsfinalspel. Sam Hallams mannar har lirat lysande hockey men frågan är om de blågula förstår vad som väntar när ett furiöst blåvitt herrskap står på motsatt sida.

Finland har inte fått med sig något större antal NHL-lirare till Prag/Ostrava och detta har i mångt och mycket skjutit Lejonen i tassen. Att enbart lita till ett välansat kollektiv har visat sig mindre framgångsrikt nu jämfört med i vårens EHT-spel och träningsspelande.

Här tror vi likväl att motivationen hos Jalonens mannar är på allra högsta nivå och ett hungrigt och hårt slitande Finland kan absolut utmana Sverige. Att våga kasta in “bortalagets” fyra är ingen dum idé alls. I övrigt går vi lågt på respektive sida då detta sannolikt blir en målsnål historia.

🚨  2. USA – Tjeckien 1-1
Det kommer bli en riktig rysare i Prag under torsdagskvällen. USA har visat upp sina mäktiga offensiva kvalitéer på sistone samtidigt som värdnationen växt in i tävlingen och bara blivit bättre och bättre.

Att tjeckerna fyllt på sin trupp med klass så det räcker och blir över i och med Pastrnak och Zachas ankomst gör inte laget sämre. Det här blir ett ställningskrig så det heter duga. Knappast heller någon strid vi tror kliver iväg bortom all sans och reson där favorit ligger på under 5,5 mål.

Historiskt då dessa herrskap stångats i VM är det egentligen bara en gång som siffrorna stuckit iväg sedan 2015. Bronsmatchen 2022 var en kamp helt utan försvarsspel där Tjeckien till slut vann med 8-4. Plockar vi bort denna finner vi fem raka möten (ordinarie tid) med totalt 14 baljor, 2,8 mål i snitt. Läge att jobba efter dessa siffror nu och kliva tämligen lågt på båda sidorna.

🚨  3. Dallas – Edmonton 5-2
Dallas har sett väldigt bra ut genom hela slutspelet och räknar vi bort Stars inledande förluster mot Vegas kan hemmalaget skryta med inte mindre än åtta vinster på elva matcher därefter.

Edmonton behövde en match 7 för att orka montera ner Vancouver. Oilers mustiga toppar blev till slut avgörande. Nu får ändå besökarna någon dag mindre vila och med ett tungt matchande tänker vi oss att Dallas drar en liten fördel av detta.

Den målrikaste fajten på kupongen kan mycket väl bli denna och ett par lite högre tecken är att föredra, framförallt till vänster. Bland annat gillar vi både femman och sexan på Dallas. Oilers behöver få med sin fyra men därutöver går vi lägre då vi tänker oss att McDavid, Draisaitl och gänget kommer få tämligen svårt att komma till heta chanser mot ett väldigt solitt hemmalag.

972 rader
1. Sverige – Finland 2,3,4 – 1,2,4
2. USA – Tjeckien 0,1,3 – 0,1,2
3. Dallas – Edmonton 2,3,5,6 – 1,2,4

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100