EM-Adam-Rekar

Skottspel Slovenien – Serbien

Sesko och Vhlahovic under luppen när Slovenien möter Serbien

Serbien måste framåt – trevlig match att vänta?

Spel: Vhlahovic ö1.5 SPM & Sesko SPM
Odds: 3.50 & 1.70
Spelbolag: x3000

Hämta din bonus på nya spelbolagen x3000 (kambi) HÄR!


Notera att Sesko är tagen hos kambi, och Vhlahovic hos 365.

Serbien gjorde ett godkänt genrep mot England där precis allt fokus låg på det defensiva. Efter 1-0 i baken hände det i stort sett inget mer på 70 minuter fotboll och vi kan nog skirva av Serbien – England som en av EMs tråkigare matcher. Oavsett väldigt bra för Serbien att man inte förlorade med flera bollar.

Mot ”lillebror” Slovenien räknar dock garanterat nationen med seger och vi lär helt klart få se ett mycket mer offensivt viktat Serbien här. Mot England var man bara framme och nosade på målet 1-2 gånger och faktum är att då var det just Vhlahovic som var där och hittade dit med avslut på mål.

Med Serbien som stora oddsfavoriter och mer offensiv lutning så tror jag den här matchen blir trevlig. Slovenien stod nämligen för en ”knall” när man hittade 1-1 mot Danmark i förstarundan och gjorde tycker jag en riktigt fin insats totalt sett. Vinst mot Serbien och mycket talar för att Slovenien rentav är klara för nästa runda. Förlust och man måste vinna över England i sista vilket såklart är deppigt.

Allt sammantaget tror jag på en mycket trevlig match här och då trivs även Sloveniens storstjärna Sesko som bäst. Han noterades inte för något skott på mål mot Danmark, men hade en missil i stolpen som inte ska glömmas bort.

Med lite mer öppen matchbild här gillar jag bägge lagens centrala forwards att pricka målet. Main-spel är Vhlahovic ö1.5 SPM @ 3.50 och Sesko SPM @ 1.70 – Men jag lillpetar även på Sesko ö1.5 SPM @ 4.00 hos Kambi också.


Hämta din bonus på nya spelbolagen x3000 (kambi) HÄR!

Kör viiiii!