Trippel-Magikern Fotbolls EM 2024 Speltips

Trippeltipset 30/6-24

Spanien öser på!

Två nya åttondelsfinaler från EM tar plats under söndagen och trots alla problem under mästerskapet så ska England vara för bra för Slovakien. Den raka ettan klickas i där och kombineras med ett målglatt Spanien som trycker in minst tre bollar. Sist ut är en fajt från Copa América där Ecuador visar klassen. Häng med!

⏰  Spelstopp Trippel: 17.59
💰  Totalt odds: 8.92

Match 1

⚽️  England – Slovakien: 1 @ 1,44

England är extremt ifrågasatta och allra mest stormar det kring Gareth Southgate som inte alls får ut det bästa av sin minst sagt starka trupp. Spelare som Gordon och Palmer bör få ökat förtroende medan Foden är bortkastad ute på vänsterkanten. Samtidigt finns det en sådan enorm grundtrygghet att England är obesegrade i gruppen och slutade högst upp där.

Slovakien kom till sist trea i sin grupp där samtliga lag slutade på fyra poäng. Tre bra insatser från slovakernas sida där 1-0 mot Belgien såklart sticker ut. Räkna med att Slovakien har spelat bilder från den matchen för att visa att ingenting är omöjligt. Truppen är också ganska bra med namn som Kucka, Duda och Lobotka på mittfältet. De bör dock förlora kampen mot Gallagher och Rice.

Jag kan inte tänka mig att vi får se en lika dålig prestation från England igen och även om vi skulle få se det så vinner britterna ändå på ren grundkvalité. Den raka ettan står i 1,44 och även om det är lite väl lågt så får det duga som virke.

Spel: 1 @ 1,44
Tävling: EM
Plats: Veltins Arena
Tid: 18.00
TV: SVT2 och SVT Play

Match 2

⚽️  Spanien – Georgien: Spanien över 2,5 mål @ 2,15

Georgien stod för en fantastisk insats mot Portugal och lyckades vinna mötet med 2-0 och därmed avancera vidare till åttondelsfinal. Försvaret fungerade perfekt då och längst bak var Mamardashvili mäktig. Det var dock mot ett ointresserat och reservbetonat Portugal. Innan dess släppte Georgien in tre baljor mot Turkiet och mot Tjeckien borde de ha släppt in minst två-tre bollar.

Spanien körde över Kroatien och Italien efter noter och att de bara hade 4-0 i målskillnad efter dessa fajter var rena rama skämtet. Högstanivån hos spanjorerna är tveklöst den högsta vi har sett i detta mästerskap. Williams och Yamal får genast övertag på sina ytterbackar och om Morata har en sämre dag så fyller Fábian och Pedri på från mittfältet. Räkna med spel mot ett mål.

Dessa två lag hamnade i samma kvalgrupp och då nätade Spanien tio gånger på 180 minuters fotboll. Jag tror på att spanjorerna vräker på framåt igen och minst tre bollar prickas in. 2,15 är ett utmärkt odds på detta.

Spel: Spanien över 2,5 mål @ 2,15
Tävling: EM
Plats: RheinEnergieStadion
Tid: 21.00
TV: TV4 och TV4 Play

Match 3

⚽️  Mexiko – Ecuador: 2 @ 2,88

Mexiko öste på framåt mot Venezuela och skapade tillräckligt med chanser för att göra både två och tre mål. Det blev dock förlust med 0-1 och därmed är Mexiko illa ute. De står på tre poäng efter två omgångar, lika många som Ecuador, men med sämre målskillnad än sina motståndare. Giménez och hans vänner måste således satsa framåt för att ta tre poäng.

Ecuador är ett landslag som jag har haft ett gott öga till i många år. Mittfältet med stortalangen Kendry Páez och Moises Caicedo, som inte direkt är lastgammal han heller, håller hög klass. Med Hincapié och Preciado på kanterna samt Sarmiento längre fram i banan så är detta ett mycket kompetent landslag. Den stora härföraren Enner Valencia är dessutom tillbaka från avstängning.

Jag tror att det kommer passa Ecuador ganska bra med ett Mexiko som måste gå framåt. Sydamerikanerna kan ligga och bevaka sin egen kasse och sedan ställa om i blixtsnabba omställningar. Det ger resultat. 2,88 är alldeles för högt på den raka tvåan och det tänker jag inte missa.

Spel: 2 @ 2,88
Tävling: Copa América
Plats: State Farm Stadium
Tid: 02.00 (måndag)
TV: Viasat Sport Premium och Viaplay

Trippeln

England – Slovakien: 1 @ 1,44
Spanien – Georgien: Spanien över 2,5 mål @ 2,15
Mexiko – Ecuador: 2 @ 2,88

Totalt odds: 8,92

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100