Premier League Fantasy

Gambling Cabin Fantasy 24/25

Precis som tidigare år, så smäller vi upp en FPL-Liga. Givetvis är den helt gratis och vi kör ett prisbord med merch till topp fem. I år har vi dessutom en Ligapresident i form av Hyltan!

Gå med här och bygg ditt lag!

Prisbord:
1:a – Hoodie, T-Shirt, Keps, Mössa, Kortlek, Svettband och en överraskning!
2:a – Hoodie + Keps
3:a – T-Shirt + Keps
4:a – Keps
5:a – Keps

Vinnare av Cupen: Hoodie + Keps!

Ligakod: s09hci

tgc fantasy

Fantasysäsongen inleds med matchen mellan Manchester United – Fulham på fredag den 16 augusti klockan 21:00. Det innebär spelstopp vid 19:30 i vanlig ordning. Spelet går ut på att sätta ihop ett lag med 13 utespelare och 2 målvakter med en budget på 100 miljoner. Varje vecka ska du sätta ut en elva på planen och fyra gubbar på bänken. De bänkade spelarna kommer in ifall dina valda spelare inte kommer till spel. Utöver det så sätter du en kaptensbindel på den spelare du tror presterar bäst. Bindeln innebär dubbla poäng.

Regler och all information om spelet hittar ni här

Nåra ord från vår ligapresident:

Som ligapresident tar jag såklart arbetet oerhört seriöst. Samtliga spelare kan känna sig trygga med att jag kommer vara stenhård när det kommer till Financial Fair Play. Jag vet att gubbar som Sweetblues har haft ögonen på sig länge, men jag kan bekräfta att han är luuuugn. Målet med säsongen är att få fram en stugangubbe topp 100 i världen. Allt annat är oacceptabelt. Nu kör vi!


Gamblingcabins oddsbonusar
Gamblingcabins andelsspel