Topptipset-analysen-250-extra-Stugan

Topptipset 17/9 | 250K extra!

Äntligen! Oslagbara Champions League är åter i bruk med fräsch skrud. Den här säsongen får vi sätta tänderna i fler matcher än någonsin från gräddhyllan. Madrid, Milano och München är tre av tisdagens bombastiska destinationer. Som strössel är bongen spetsad med en kvarts miljon i extrapengar!

Spela gärna Topptipset tillsammans med några av våra andelsläggare eller varför inte testa vårt reduceringsverktyg, där du kan reducera upp till 20.000 kr.  Läs mer om hur Topptipset fungerar här.

⏰  Spelstopp Topptipset: 20:44
📈  Radförslag: 108kr

1. Milan – Liverpool 2
Derbi della Alberto Aquilani! Liverpool har inlett säsongen med trippla triumfer och en färsk torskmacka mot Nottingham, där The Reds förtjänade ett bättre öde. Arne Slots armada har blott släppt in en balja på fyra PL-kamper och ska bära en fluffig favoritkeps på San Siro. Omvänd trend i förhållande till britterna råder hos Milan vars segerlösa svit bröts när Venezia kom till modemeckat i lördags. Mo Salah dräpte zlatanisterna senast det begav sig mellan dessa klubbar, samma visa i CL-premiären är nära förestående. X2.

2. Real Madrid – Stuttgart 1
Akta er! Ta skydd! Kylian Mbappé är lös! Neymar har varnat sina brasilianska bröder Vini Jr, Militao, Endrick och Rodrygo om att Madrid kommer att stå i brand inom kort. Än så länge har Don Carlo lyckats lägga svala maränger på hettan bland stjärnorna, Real har haffat elva poäng på fem omgångar i La Liga och den kaxige fransosen har pytsat in tre kassar. Nya CL ska innebära att varje match blir betydelsefull och således mindre öppen för rotation och loja buggar men det är svårt att lära gamla mästare att sitta. Don Carlo brukar alltid låta sin sviss svälla över vintern så Galacticos är oemotståndliga när festen når sin kulmen. Stuttgart ska normalt sett vara en munsbit för mesta mästarna men med tanke på vad som hänt i Madrid under höstarna, med segrar för halvmesyrer som CSKA Moskva, Shakhtar Donetsk samt Sheriff Tiraspol, är det högläge att blicka brett. Alla tecken och rensarkneg!

3. Bayern München – Dinamo Zagreb 1
Medan Real Madrid bidar sin tid är Bayern München raka motsatsen. Den tyska maskinen pressar alltid plattan i mattan, något annat finns inte på kartan. Bayern har inte förlorat en hemmamatch i CL under gruppspelsfasen på över tio år. Att Dinamo Zagreb ska sabba statistiken för de sexfaldiga mästarna är en smärre utopi. Kroaterna avrundade vårens Europaspel genom att bli 5-1-krossade av PAOK i Thessaloniki, blir förlustmarginalen mindre på Allianz Arena ska Sergej Jakirovic vara tacksam. Stålspik.

4. Sporting – Lille 1
Förlusten mot PSG var väntad men att Lille även fick pisk av St. Étienne var ett aber för Bruno Génésio. Les Dogues har därtill en besvärlig truppstatus inför trippen till Lissabons segerstinna kattdjur. Sporting leder Liga Portugal efter att ha gjort rent hus i de fem första omgångarna, trots ett mustigt möte med Porto. Viktor Gyökeres leder skytteligan och Pedro Goncalves leder assistligan. Rúben Amorims kloklösare är obesegrade i lejonkulan under 2024 och bör riva ögonen ur de franska hunddjuren som fick på pälsen av Fenerbahce i Istanbul och Slavia i Prag under CL-kvalet. Etta.

5. Everton – Southampton 1
Det brittiska svepet med Ligacupen inleds på goe Goodison Park. Mötet i denna 16-delsfinal står mellan två ligakonkurrenter som inlett säsongen på ett hemskt vis. Everton har lyckats med konststycket att tappa två raka 2-0-ledningar till 3-2-förluster, mot Bournemouth samt Aston Villa. Rättvist, skall tilläggas. Southampton har varit ännu mer fruktbara än Everton. Helgonen har bara hittat nätet vid ett tillfälle på fyra fighter i PL, samtliga med förlust som följd. The Toffees presterade bättre än The Saints i förra cuprundan men hade å andra sidan en enklare uppgift. Utgångsettan backas upp efter plånbok.

6. QPR – Crystal Palace X
Crystal Palace håller på att slå världsrekord. I antal derbyn på kortast tid. The Eagles inledde det engelska finrummet med trippla matcher mot Londonlag, även om vi inkluderar helgens besök från Leicester är Örnarna segerlösa. Under cupmötet med Norwich i örnnästet valde Oliver Glasner att låta sina ess bygga självförtroende, både Eze, Kamada och Mateta sköt in sig i protokollet. QPR slog ut Luton medelst iskyla från elva meter på föregående stadie. The Hoops spelade lika på ett i uggleboet i helgen, därmed har hemmalaget fem oavgjorda resultat på sina senaste sex tävlingsmatcher. Krysset först, resten sedan.

7. Preston – Fulham 2
Fem poäng på fyra rundor i Premier League är godkänt av Fulham. Plus 2-0-avancemang i Ligacupen efter att Marco Silva vädrat truppen på St. Andrew’s. Det går inte att klaga på bredden hos The Cottagers när man kan rotera in pjäser som Sander Berge, Timothy Castagne och Harry Wilson. Preston har endast plockat fyra pinnar på sex rundor i The Championship och Paul Heckingbottom har inte tillnärmelsevis en lika bred trupp som Silva Upp till 55 prollar är tvåan allena.

8. Blackpool – Sheffield Wednesday 2
Det är svårt att veta var man har Sheffield Wednesday. Ugglorna har redan hunnit med att både vinna med 4-0 och att förlora med 4-0 i The Championship. Callum Paterson skojade brallorna av Grimsby i föregående cuprunda men slagpåsen från League Two är av helt annan art än vad som väntar på Bloomfield Road. Blackpool huserar vanligtvis i League One och har fem raka tävlingsmatcher utan nederlag. The Seasiders imponerade i vändningen mot Blackburn på Ewood Park och är precis som Sheffield Wednesday ett framåtlutad manskap, därom vittnar inte minst 4-4-mötet i Cambridge. Etta-tvåa passar prima när det vankas rikligt måleri.

Stugans superspik!

⚽️  Bayern München
Dinamo Zagreb kommer stukade till München efter helgens hemmatorsk mot Hajduk Split. Den tyska maskinen visar ingen pardon och kör ner kroaterna i källaren.

Stugans kupongrensare! 

💥  Stuttgart
Ska vi ta del av en ordentlig bit ur extrakakan går det inte att spika både Bayern och Real. Marängerna har en tendens att vara trögstartade och Stuttgart är erkänt vassa i den aktuella spelformen.

108 rader
1. Milan – Liverpool x2
2. Real Madrid – Stuttgart 1×2
3. B.München – Din.Zagreb 1
4. Sporting – Lille 1
5. Everton – Southampton 1×2
6. QPR – Crystal Palace 1×2
7. Preston – Fulham 2
8. Blackpool – Sheffield W 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100