StryktipsPanelen

Panelen – Helgens drag på stryktipset

20 miljoner jackpot till helgen! Hur fint är inte det? Låt oss se vad panelen har att säga om helgen matcher nedan. Nu kör vi!


Hyltan
“Guldgrävaren från Jönköping naglade dit Europatipset för 921 800kr nyligen!”

/ Viktor ”Hyltan” Hylten

🔨 Helgens Spik: Coventry

Coventry kommer från en stark insats i cupen mot Tottenham som sånär räckte till för avancemang. Oskärpa och tankar på avancemang kostade två snabba mål i matchen sista 5 minuter och därmed var cupäventyret över. Många positiva saker att ta med sig dock för Dovin och company när mer beskedligt motstånd väntar under lördagen. Swansea har inlett säsongen något bättre än värdarna, men poängen hämtas nästan uteslutande i Wales och på pappret är truppen den klart svagare av de två. Jag tror att insatsen mot Spurs ingjuter självförtroende hos de ljusblåa och här tar man kommandot från och plockar alla tre pinnar. Spiketta!

🔍 Helgens Drag: Oxford

Bristol Citys inledning på säsongen har varit långt ifrån optimal. Offensiven är obefintlig och en vattenläcka håller ihop bättre än ”The Robins” försvar i skrivande stund. Två raka 3-0 torskar är inget att hänga i granen och ett självförtroende som är kört i botten bådar intet gott inför lördagens mötet. Nykomlingarna från universitetsstaden har öst på från start. Två raka segrar mot Stoke (1-0) och Preston (3-1) ger momentum, och trots att oxarna har givit ett något svagare intryck på bortagräs så har det inte varit några usla insatser och här tror jag att timingen är perfekt för ännu en skalp. En Mark Harris i storform kommer få sina möjligheter att såra ett sargat Bristol City och skrällen gillas skarpt på Ashton Gate Stadium. X2 ska med!

📍 Mina andelar hittar du här!



“Stugans ensam vinnare på Europatipset för 1.6 miljoner kronor!”

/ Lucas ”Burre” Burns

🔨 Helgens Spik: Aston Villa

Aston Villa har allt som krävs: en bra tränare, en stark trupp och ett hemmaderby framför sig. Watkins satte två mål förra helgen, och det kan mycket väl ha varit gnistan som behövdes för att han ska komma igång ordentligt. Bakom honom finns Duran, som verkar göra mål oavsett hur många minuter han får på planen. Deras CL-seger mot Young Boys gick precis enligt plan, och i detta heta derby är det inget annat än tre poäng som gäller.

Wolves, däremot, är jag otroligt oimponerad av. Jag tror att de kommer dras in i nedflyttningsstriden i år, och helt ärligt hoppas jag personligen att de åker ur Premier League. Gary O’Neil gör sitt bästa med de resurser han har, men det kommer inte att räcka.

Spikad etta på Villa Park!

🔍 Helgens drag: Fulham

Fulham har, enligt mig, startat säsongen starkt och hade riktigt oflyt när de släppte in ett mål i sista minuten mot West Ham. Annars såg de bra ut i den matchen, och redan i premiären mot United – en match de lika gärna kunde ha fått med sig poäng från – har de visat stabilitet. Newcastle, däremot, har varit det sämre laget i alla sina matcher, men har ändå lyckats få med sig poäng varje gång. Eddie Howe verkar aldrig välja sitt starkaste lag, och varför Barnes nästan aldrig får starta är bortom förståelse.

Dessutom verkar det vara lite drama bakom kulisserna mellan Howe och sportdirektören Mitchell, där tidningarna beskriver det som ett ”inbördeskrig”. De har inte pratat med varandra sedan Mitchell offentligt kritiserade klubbens sommarvärvningar. Det stinker något oerhört i Newcastle och jag tror att det kommer börja märkas på planen väldigt snart.

1X är draget, men för den vågade är en spik på Fulham ett riktigt intressant alternativ på
lördag!

📍 Mina andelar hittar du här!



“a.k.a Miljonmannen, satte Stryktipset för 1,2 miljoner!”

/ Matte Mr.Nocco

🔨 Helgens spik: Manchester United

Det var en rejäl urladdning av Manchester United när de mötte Barnsley och vann med hela 7-0 i veckan. Visste skulle de vinna, men det är ändå starkt att göra 7 mål efter den inledningen de haft av säsongen. Rashford, Garnacho och Christian Eriksen var gubbar som hängde två mål var i en match där det faktiskt kunnat bli större siffror efter att de producerat 15 skott på mål.

Crystal Palace spelade också liga cupen boll i veckan. Där var segern inte lika självklar, där man i 64e kunde döda matchen med en 2-1 seger borta mot QPR, i en match som enligt stats var relativt jämn trots en stark elva av Palace.

Palace har ej startat säsongen så bra och matchen mot Man United blir nog ingen solskenshistoria men tror United är på gång och har lite mer självförtroende efter en betryggande vinst i veckan. Jag tror att Rashford fortsätter målgörandet och jag spikar tvåan till 50%. Den spiken är enligt mig ok att bygga systemet kring på en annars ganska lurig kupong.

🔍 Helgens drag: Brentford

När jag först kollade på kupongen ska jag vara ärlig och säga att jag inte tyckte kupongen var så fin på förhand. Visst, det är ett gång stora favoriter men efter lite kik + lyssning av Stryktipspodden så blev jag lite mer såld.

Tottenham – Brentford tror jag blir en ganska jämn match, trots det relativt stora favoritskapet på hemmalaget. Brentford överraskade Man City förra helgen med att göra 1-0 efter endast 22 sekunder. ”The Bees” var även nära på både 2-0 och 3-0 men City lyckades vända matchen till en 2-1 seger.

Tottenham är ojämna och här blir de för stora favoriter. Jag kommer inte ta bort Tottenham men jag kommer måla på hela raden, då jag tror att Brentford kan röra till i Spurs defensiv.

📍 Mina andelar hittar du här!

Lycka till i helgen med stryktipset!