Vichyns

Rögle-Frölunda

Kvällen erbjuder fem matcher när SHL trycker full gas med tre omgångar den här veckan!

Spel: Frölunda ML
Odds: 2.26
Spelbolag: Pinnacle

📌  Öppna konto och supporta stugan här!

Jag har kikat på menyn och valt att ta ett spel på Frölunda borta mot Rögle. Det här är två lag som hade ganska så övertygande premiärmatcher.

Frölunda såg stabila ut i första perioden mot Leksand som var förhållandevis jämn. Men i andra perioden växlade man upp rejält och satte en jäkla press över hela banan. Leksand hade svårt att matcha det och begick flera misstag i egen zon. Bland annat var det ganska tydliga missar på Frölundas första och tredje mål där försvarande spelare inte alls gör ett fullgott jobb. Utöver det hade man överlag svårt att sätta fart på spelet nedifrån när man återvann pucken. Mycket på grund av Frölundas intensiva press. Friberg såg fin ut och Tömmernes likaså. Nyförvärven gjorde klart klart godkända premiärmatcher och Lasse såg stabil och lugn ut i kassen. Jag har stora förhoppningar på det här laget i år. En gubbe som jag dessutom tror kommer spela ordinarie på sex backar till slut är Albin Sundin som ser fruktansvärt fin ut. Tuff konkurrens dock i SHLs bästa och djupaste backsida.

Rögle gjorde i sin tur en riktigt bra insats borta mot favorittippade Färjestad och såg länge ut att ta med sig tre poäng hem. Men Tomasek ville annorlunda. Nu har man en fin trupp, men med Everberg borta i 4 veckor och Zaar borta en lång tid så blir forwardssidan såklart en aning tunnare. Något som man säkerligen kommer kunna att hantera under Roger Hanssons styre. Han gjorde ju trots allt ett otroligt fint jobb förra året och första matchen visar att det mest troligt kommer fortsätta att vara ett Rögle att räkna med.

Nu tycker jag dock att värderingen ligger några punkter fel och håller Frölunda med deras truppläge som ett starkare lag och kliver in på moneyline-oddset 2.25. Vi kommer garanterat att få se en jämn och hårdspelad match mellan två disciplinerade och skickliga lag och även ett underspel skulle kunna vara lockande. Dock hittar jag inget odds i skrivande stund som jag vill kasta med utan nöjer mig med en Frölundaseger.

Frölunda ML

 

📌 Frölunda ML till 2.25 hos Pinnacle

Vi ses på torsdagens stream,

Timman