Hockey NHL speltips

Timmans långtidsspel på NHL

Snart är det dags för premiär borta i NHL och jag tänkte göra ett samlat inlägg över de långtidsspel som jag har tagit och kommer dessutom att fylla på detta inlägg om jag skulle hitta något mer innan pucken släpps. Nu kör vi!

📍 Anaheim Ducks över till 70.5 poäng till 1.95 hos Bet365

Ett spel som vi tog tidigare på hemsidan. Ni kan läsa mer om det här


📍Dallas vinna Central Division till 3.20 hos Comeon

Dallas var riktigt bra förra säsongen när man vann både divisionen och konferensen. Man var till och med en poäng ifrån Presidents Trophy som hela ligans bästa lag i grundserien. I slutspelet tog det sedan stopp i konferensfinalen mot Edmonton.

I år har man blivit lite sämre i defensiven i och med tappet av Tanev som kom in under slutet av säsongen och gjorde det riktigt bra. Dessutom lämnar Hakanpaa och Suter som ersätts av Lyubushkin och trötta Matt Dumba. Här kommer mycket att kretsa kring Heiskanen och Harley.

Framåt ser det istället ljusare ut i min mening. Unga spelare som Wyatt Johnston och Logan Stankoven kommer bara att bli bättre. Samtidigt får man sällskap av Mavrik Bourque som pulvriserade AHL förra året och Matej Blümel som även han hade nästan en poäng per match.

De lag som hotar här är bland annat Colorado, men de har en hel del problem. Framförallt så är Nischushkin ett frågetecken och kommer som tidigast att vara i spel i November när hans avstängning tar slut. Detta om allt går som det ska. Dessutom har man Gabriel Landeskog som närmar sig en comeback, men i vilken kaliber är han? Man får dessutom klara sig utan Lehkonen i säsongsinledningen på grund av skada. Det är rätt mycket som hänger på toppgubbarna Makar, Nate dog och Rantanen. Dessutom behöver man få en rejäl utväxling av Mittelstadt och Drouin.

Nashville är det andra laget jag ser kan hota. Man var bra förra säsongen och har nu lastat tungt på Steven Stamkos, Jonathan Marchessault och Bradu Skjei. Man har dessutom förlängt med Juuse Saros i kassen. Spännande!

Men det finns en del frågetecken för mig. Kan spelare som O´Reilly och Gustav Nyquist göra lika bra säsonger? Och tar spelare som Tomasino och Evangelista nästa steg?

Hur eller hur så håller jag Dallas med dess förutsättningar ett par hack högre än de andra två lagen och även om man ska nämna både Wild och Jets som outsiders, så ser jag deras inblandning i det hela som lågprocentare (under 10%) som vi inte behöver lägga allt för stor vikt vid.

Tar Dallas hem divisionen tillräckligt oftas för att 3.20 ska vara bra? Ja det tycker jag!


📍New Jersey Devils vinna Stanley Cup till 15.06 hos Pinnacle

Jag gillar laget som Tom Fitzgerald satt ihop. Förra året drabbades man av otroligt många skador på nyckelspelare, målvakter som inte räddade en puck i onödan och en backsida som. Nu har man Dougie Hamilton redo från början och även om Luke Hughes och Brett Pesce är på skadelistan just nu, så är de på väg tillbaka och kommer bara missa de inledande matcherna som mest. För ska man syna ned backsidan, så känns den riktigt bra i och med signingen av Pesce från Carolina och defensivt skickliga Dillon från Winnipeg. Sen har man som sagt unge Hughes och Simon Nemec som var riktigt bra redan förra året. Längst bak har man dessutom ett tryggt målvaktspar i Jacob Markström och Jake Allen.

Framåt vet vi att de har en uppsjö talang och jag gillar skarpt att man lyckades lösa en bridge deal med Dawson Mercer samt signa Stefan Noesen som haft en ganska trubbig NHL/AHL-karriär, men fått ihop det riktigt bra senaste säsongerna.

Jag säger inte att det är ligans bästa lag, men jag gillar laget och möjligheterna känns större än på många år att ta sig fram i öst. Florida har blivit lite sämre sedan förra säsongen, Carolina har tappat i spelarkvalité och lag som Boston och Tampa är på absoluta slutet av sin ”vinnarcykel”. Jag är inte heller helt såld på Rangers, som står och faller på tok för mycket med Shesterkin i kassen.

Devils har dessutom gott om draft picks att förbättra laget med kring deadline om så skulle behövas och har nu mera Sheldon Keefe i båset = positivt.

Spännande odds, så här tar vi ett långskott till 15.15 gånger degen!


📍Detroit under 90.5 poäng till 1.90 hos Bet365 eller Under 89.5 Poäng hos Coolbet till 2.10

Man kom upp i 91 poäng förra året och löste med andra ord denna lina. Men nu ska vi vara lite hårda. Jag tycker inte alls att Yzerman har lyckats med det här truppbygget. Ben Chiarot signingen för två år sedan var brutal och kostar laget 5M i cap space denna och nästa säsong. Kollar vi backsidan så känns den riktigt kall. Justin Holl och Määttä är inte tillräckligt bra och Jeff Petrys bästa dagar är förbi. Utan man står med Moritz Seider som ankare och hoppas att Simon Edvinsson ska ta ett stort kliv denna säsong och att Erik Gustafsson gör en bra säsong.

Framåt ser det lite bättre ut, även om jag inte är helt övertygad här heller. Kane förlängde, vilket är positivt. Men även här är det lite tunt. Raymond var riktigt bra förra säsongen och en skadefri säsong från Larkin hade helt klart varit ett plus. Men sen är det Debrincat och Tarasenko som ska driva offensiven.

Målvakter har man 3-4 stycken just nu och vi får se var det landar, men hur som helst så har man det klart godkänt på den utposten.

Samtidigt så är det få lag i öst som blivit så mycket sämre.

Det blir en tung säsong detta och jag tror man får svårt att nå upp till de här poänglinorna och klipper båda spelen.


📍 Crosby under 90.5 poäng till 1.90 hos Comeon

Läskigt spel att ta på The Kid. Han har löst 93 och 94 poäng de senaste två säsongerna där han spelat alla 82 matcher. Det som talar emot att han gör det denna säsong är dels att hans omgivning är sämre än någonsin, men även att han nu trots allt är 37 år gammal, vilket betyder en större skaderisk. Bränner han i genomsnitt 5-6 matcher pga skada/sjukdom så blir helt plötsligt 91 poäng väldigt svårt att nå.

Bra spel!


Calgary Flames under 81.5 Poäng till 1,87 hos Coolbet

Gillar det här spelet skarpt. Tror på 55-60% att de går under denna poängtotal i alla fall. Man sprang aningen kallt förra året förvisso när man landade in på 81 poäng. Men du hade man Jacob Markström i kassen och en spelare som Mangiapane i lineupen. Mycket talar även för att organisationen letar efter möjligheter att knoppa av ytterligare spelare under säsongen eller kring trading deadline för att bygga på pipen med unga talanger/draft picks för framtiden. Sen har man fortfarande 6-7 riktigt bra spelare i truppen och ett ungt målvaktslöfte i kassen i form av Dustin Wolf. Så helt urusla kommer man inte att vara. Men mycket talar för att man kommer tillhöra botten 5-6 för laget består av just 5-6 spelare som ej har NHL kaliber i min mening.

Missa slutspel till 1.25 är typ bra med, men inte så kul att sitta på i månader.


Columbus Över 65.5 Poäng till 2.02 hos Pinnacle

Ett lag som gått igenom det värsta man kan göra under sommaren med Johnny Hockey. Laget i sig är under en rebuild fas och har en del unga spelare som man hoppas tar ett par kliv denna säsong. Framförallt Adam Fantilli och Kent Johnson. Sen tror jag att den här gruppen kan komma samman bra efter allt negativt den här sommaren med rutinerade spelare som James van Riemsdyk och Sean Monahan. Missuppfatta inte vad jag försöker säga här, det kommer fortfarande vara ett bottenlag, men jag tror inte man kommer falla igenom så hårt och den här 65.5-linan är definitivt görbar över 50% av gångerna.

Solidt spel!


Mer spel kommer under veckan 🍻🥳

🎯 Öppna konto hos Coolbet och få 100% upp till 500kr här!

🎯 Öppna konto hos Comeon och få 100% upp till 500kr i bonus här!

🎯 Supporta stugan o signa Pinnacle via oss här!